Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Romy Monteiro bevestigt nieuwe relatie met romantische foto

Zien: Romy Monteiro bevestigt nieuwe relatie met romantische foto

Zien: Romy Monteiro bevestigt nieuwe relatie met romantische foto

Romy Monteiro heeft een paar maanden na het verbreken van haar verloving, opnieuw de liefde gevonden. Haar nieuwe vlam deelde al een foto met de zangeres (met een ietwat opmerkelijke tekst), nu gooit ze zelf ook een kiekje online.

De romantiek spat van de foto af. “Liefde”, schrijft Romy erbij. Jasper Suyk, een fotograaf uit Amsterdam, is degene die haar hart gestolen heeft.

Lees ook
Journalist Suus Ruis waarschuwt Monteiro voor nieuwe liefde: ‘Run, Romy, run!’

Kritisch

De volgers van Romy reageren wisselend op de foto. Waar de één alleen lovende woorden over heeft voor het kersverse koppel, grijpt de ander toch terug op de tekst die Jasper bij de eerste foto met zijn nieuwe vriendin plaatste. “Iemand die je een bitch noemt en vraagt andere bitches een DM te sturen, lijkt me nou niet echt boyfriend material?”, vraagt iemand zich af. Romy besluit de reactie niet te negeren en antwoordt: “Je wil niet weten hoe ik hem allemaal noem!”

De tekst gaat verder onder de foto.

Django

Begin januari liet Romy weten dat zij en Django van Rijn “met veel liefde voor elkaar” hadden besloten om hun verloving en relatie na twee jaar samen te zijn geweest te beëindigen. “We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram