Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romy Monteiro open over afgeblazen huwelijk: ‘Alles was al geregeld’

Romy Monteiro open over afgeblazen huwelijk: ‘Alles was al geregeld’

Romy Monteiro open over afgeblazen huwelijk: ‘Alles was al geregeld’

Waar Romy Monteiro (27) nu ongeveer een jaar dolgelukkig is met fotograaf Jasper Suyk, was ze dat tot een paar maanden daarvoor met Django van Rijn. Met haar ex-geliefde zou ze zelfs in het huwelijksbootje stappen, maar ondanks de nodige voorbereidingen mocht het helaas toch niet baten voor de twee. Over haar afgeblazen bruiloft doet de musicalster een boekje open.

Burn-out Romy Monteiro

In de nieuwste editie van LINDA. vertelt Romy dat haar relatie al een tijdje niet meer goed zat. “Toen die klapte, klapte ik zelf ook”, aldus de brunette, doelend op de burn-out die ze kreeg. Het gevolg was dan ook dat ze bijna tachtig theatershows moest afzeggen en haar lichaam bezweek onder de stress. “Al luisterde ik daar pas naar toen ik niet meer ongesteld werd en mijn haar begon uit te vallen.”

Voorbereidingen huwelijk

Pas een ruime tijd nadat Django op zijn knieën was gegaan voor Romy, zetten de twee een punt achter hun relatie en trouwplannen. “Alles was al geregeld voor het huwelijk toen mijn ex en ik besloten er toch van af te zien”, vertelt de brunette erover. “Mijn jurk was van Oscar de la Renta, een hele mooie. Gelukkig wilde de bruidswinkel ’m terugnemen.”

Django

Tot begin 2019 was de musicalster samen met Django van Rijn, maar in januari van dat jaar liet Romy weten dat ze “met veel liefde voor elkaar” hadden besloten om hun verloving en relatie na drie jaar samen te zijn geweest te beëindigen. “We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In 2018 heb ik zó veel mogen mee maken. Op zowel privé als werkvlak. Prachtige projecten mogen doen, nieuwe dingen mogen leren én mooie mensen leren kennen. Maar ook ben ik mezelf en mijn lichaam voorbij gelopen in alle enthousiasme. Alles wat op mijn pad kwam willen aan pakken met beide handen en er vol voor gaan, 24/7. Herkenbaar? 😉 Maar eind ’18 was mijn lichaam helemaal op en eiste het een drastische verandering van manier van leven. Rust, wilde het. Als gevolg hiervan hebben we, in goed overleg met Stage Entertainment mijn theatertour ‘All at Once’ geannuleerd. Begin Januari beginnen met alle repetities van deze prachtige show kon mijn lichaam nog niet aan. De show gaat zó tof worden, dus dat verdiend ook alle aandacht. We doen dus even een stapje terug op werk gebied. Goed zorgen voor lichaam en geest met rust en liefde. Gezondheid voor alles! Maar wel met het doel in 2019 te kunnen knallen hoor! Niet alleen op werk maar ook privé gebied is er veel veranderd. In 2018 hebben Django en ik, met veel liefde voor elkaar, besloten om onze verloving en relatie te beeidingen. We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde. Ik moest alles even een plekje geven, het was nogal wat allemaal! Maar ik heb ALLE berichtjes gelezen. Wat een begrip en liefde! Mijn vrienden, collega’s, followers en fans. Echt: dank jullie wel!!!! Precies wat ik nodig had en dat stimuleert mij om rustig de draad weer op te pakken. Iedereen die een kaart heeft gekocht voor de show: nog eventjes geduld! Ik maak het goed, en het wachten dubbel en dwars waard. Heel veel liefde voor jullie! Romy

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Opnieuw gelukkig in de liefde

Een paar maanden na de breuk met Django vond Romy opnieuw het liefdesgeluk. In mei deelde haar nieuwe vriend, fotograaf Jasper Suyk, hun eerste kiekje samen. “Found myself a new main bitch“, schreef hij bij een romantisch kiekje van hen samen. Waar de meeste fans blij waren voor het kersverse koppel, schoot bij andere volgers het nogal opmerkelijke bijschrift in het verkeerde keelgat. “Iemand die je een bitch noemt en vraagt andere bitches een DM te sturen, lijkt me nou niet echt boyfriend material?”, vroeg iemand zich af.

Lees ook
Romy Monteiro klaar met bodyshaming van ’te mager’ lichaam

Holland zingt Hazes

Hoe dan ook zijn Romy en Jasper – aan alle foto’s te zien – nog altijd dolgelukkig met elkaar. De twee werden voor het eerst samen gespot toen ze vorig jaar een van de concerten van Holland Zingt Hazes in Ziggo Dome Amsterdam bezochten. In LINDA. vertelt Monteiro dat ze haar geliefde heeft leren kennen op een borrel en mede dankzij hem door de moeilijke periode in haar leven heen is gekomen. Ook verklapt Romy dat het stel al weleens nadenkt over een huwelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Elke dag de dag van de liefde met deze leukerd naast me ❤️ #allerleukste #valentijn

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jij en ik, ik zie dat wel zitten ?

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram