Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romy Boomsma deelt dromerige foto met jongste dochter: ‘Zó mooi samen’

Romy Boomsma deelt dromerige foto met jongste dochter: ‘Zó mooi samen’

Romy Boomsma deelt dromerige foto met jongste dochter: ‘Zó mooi samen’

Als er iemand is die altijd bijzonder openhartig is over het moederschap, is het Romy Boomsma (29) wel. Zo deed ze onlangs nog uitgebreid uit de doeken over haar laatste ‘droombevalling’, die begin juni plaatsvond. De vrouw van Arie (46) bracht toen hun derde kindje ter wereld, met wie ze nu een dromerige foto deelt op social media.

Romy Boomsma met dochter Juniper

Op de foto is te zien hoe het kleine meisje bij haar moeder op de borst ligt. Veel woorden maakt Romy niet vuil aan het kiekje. Ze schrijft er enkel haar naam – Juniper – bij, gevolgd door een hartje.

Zo mooi

Fans van Boomsma smelten bij het zien van het plaatje. “Zo mooi samen, Romy”, reageert een volger. Een ander vult aan: “Heerlijke foto.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Juniper♥️.

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma ? (@romyboomsma) op

Drie kinderen

Samen met haar man Arie Boomsma heeft Romy nu drie kinderen: dochter Bobby (4), zoon Mozes (2) en dochter Juniper (0). In de zomer van 2015 stapten Romy en Arie in het huwelijksbootje.

Naam

Over de naam Juniper werd vlak na de bevalling van Romy veel gesproken. Er ontstond namelijk nogal wat verwarring over de uitspraak ervan. “Je spreekt het uit als ‘Djuunipur’”, legde ze toen uit. Ook liet ze weten dat grote zus en broer Bobby en Mozes hun nieuwe zusje ‘Djuuni’ noemen.

Lees ook
Romy Boomsma deelt uitgebreide ‘droombevalling’: ‘Ik pakte zelf onze dochter aan’

Nog meer

Of er ooit nog een vierde komt? “Zeg nooit nooit”, aldus Romy in LINDA.meiden. Juniper groeit samen met zus Bobby Jo en broer Mozes op in het nieuwe huis van Romy en Arie, een boerderij net buiten Amsterdam. Vorig jaar vertelde het koppel over hun thuissituatie met hun kinderen in een dubbelinterview in Vogue Living. “Inmiddels zijn we weer een geoliede machine”, vertelde Romy destijds. “Na de geboorte van Mozes hebben we even moeten wennen aan ons nieuwe bestaan met twee kinderen, want je hebt je handen nooit meer echt vrij.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Artipoppe x Romy, 20 juli♥️

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma ? (@romyboomsma) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

vier jaar getrouwd vandaag,?

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma ? (@romyboomsma) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: Brunopress, Instagram