Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romantisch nieuws: Pip Pellens en Pim Wessels zijn getrouwd in het geheim

Romantisch nieuws: Pip Pellens en Pim Wessels zijn getrouwd in het geheim

Romantisch nieuws: Pip Pellens en Pim Wessels zijn getrouwd in het geheim

Acteurskoppel Pip Pellens (27) en Pim Wessels (29), zijn vanaf nu man en vrouw. Dit onthullen de twee op Instagram met een reeks aan romantische kiekjes. De lovebirds zijn al samen sinds 2012 en leerden elkaar kennen bij repetities voor de musical Lover of Loser, waar ze allebei een rol in hadden.

Pip en Pim zijn getrouwd

“Oh ja, we did this”, schrijft Pip onder een foto waarop zij en haar grote liefde zoenend te zien zijn. De actrice draagt een wit jurkje en heeft een wit boeket vast. Pim is gekleed in een net pak. Op Instagram is ook nog een foto te zien van Pips prachtige trouwjurk, die ze zelf heeft ontworpen, in samenwerking met Oso couture.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Ook Pim deelt een prachtige foto van de bijzondere dag en schrijft erbij: “The saga continues.. #she said yes”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pim Wessels-Pellens (@pim_wessels)

De vonk sloeg over

Tijdens repetities voor de musical Lover of Loser sloeg de vonk meteen over tussen Pip en Pim. Twee jaar later gingen de acteurs samen wonen. Al in 2016 zei Pim tegen 100% NL, dat hij zijn grote liefde ten huwelijk wilde vragen. Uiteindelijk kwam dit er niet van, omdat hij destijds geen inspiratie had voor een bijzonder aanzoek.

“Pip begint er vaak over en zegt dan: zo en zo kan je me ook vragen natuurlijk, of als je nou dit doet…”, aldus de acteur toen. Dan zeg ik: ja, zo kan ik het dus ook al niet meer doen als ik je wil verrassen. Ze kauwt het nog net niet van begin tot eind aan me voor.”

Traditioneel

De acteur wilde in elk geval niet dat zij hém zou vragen. “Ik ben wel traditioneel hoor. Ik wil degene zijn die het vraagt. Ik zou het toch stiekem niet zo leuk vinden als het andersom zou gebeuren.”

Dance Dance Dance

De ambitieuze twintigers wonnen in 2015 het dansprogramma ‘Dance Dance Dance’. Ze lieten onder andere met hun dans op ‘Try’ van Pink een grote indruk achter bij heel Nederland. Dankzij hun winst mochten ze een bedrag van 100.000 euro schenken aan een goed doel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, 100% NL| Beeld:  Brunopress