Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gender reveal! Gordons ‘bijna-man’ Rogier maakt geslacht tweede kindje bekend

Gender reveal! Gordons ‘bijna-man’ Rogier maakt geslacht tweede kindje bekend

Gender reveal! Gordons ‘bijna-man’ Rogier maakt geslacht tweede kindje bekend

Rogier van der Linden, bekend van ‘Gordon gaat trouwen… Maar met wie?’ maakte maandag heuglijk nieuws bekend: hij wordt voor de tweede keer vader! De Leidenaar onthulde dit met een kiekje van de gender reveal-taart, maar welke kleur het baksel van binnen was, hield hij nog even geheim. Tot nu.

De ‘bijna-man’ van Gordon is al de trotse vader van dochtertje Jamie en daar komt… nóg een meisje bij. “Het wordt een vrouwenhuishouden”, aldus Rogier tegenover RTL Boulevard.

Geluk

Hoewel het naar eigen zeggen heel spannend wordt om als alleenstaande vader twee kinderen op te voeden, is Rogier enorm blij nog een kindje te verwachten. “Dat is iets heel moois en speciaals. Vader worden als homo zijnde is al bijzonder en als er dan een tweede op komst is, dat is enorm veel geluk hebben.”

Koek en baby

Zijn dochter weet al een tijdje dat ze een zusje krijgt. “Jamie zegt al ‘mama heeft een baby in de buik en papa snoep en koek’, dat is wel confronterend.” Wie de biologische moeder van het kindje is, is overigens niet duidelijk.

Lees ook
What the…?! Dag na onthulling nieuwe liefde Gordon is relatie alweer over

He said… no

In Gordon gaat trouwen… Maar met wie? wist Rogier de harten van televisiekijkend Nederland te veroveren, maar helaas niet dat van Gordon. De entertainer besloot toen puntje bij paaltje kwam uiteindelijk toch niet te trouwen, tot groot ongenoegen van veel kijkers. Rogiers dochtertje Jamie kwam ook voorbij in het realityprogramma. Zo was te zien hoe Gordon voor haar smolt toen hij een tekening van een vlinder van haar kreeg.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP