Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Blij babynieuws voor voormalig ‘GTST’-actrice Robin Martens: ‘Ik ben zwanger!’

Blij babynieuws voor voormalig ‘GTST’-actrice Robin Martens: ‘Ik ben zwanger!’

Blij babynieuws voor voormalig ‘GTST’-actrice Robin Martens: ‘Ik ben zwanger!’

Zo’n twee jaar nadat Robin Martens (28) haar rol als Rikki de Jong in ‘GTST’ aan de wilgen hing, kwam de actrice in aanraking met de politie waarna ze – naar eigen zeggen – door een heftige periode ging. Gelukkig lachte het geluk haar al gauw weer toe en schreeuwde ze in maart 2020 van de daken weer de liefde te hebben gevonden. Het stel is nog altijd stapelgek op elkaar en is inmiddels in verwachting van hun eerste kindje.

Robin Martens zwanger

Robin onthult het heuglijke nieuws met een romantische foto. “IK BEN ZWANGER!”, schrijft de dolblije moeder in spe bij het kiekje. “Thank God for this miracle & thank you my love. A childhood dream came true!”

Felicitaties

Volgers van Robin zijn ontzettend blij voor het stel en de gelukswensen stromen dan ook binnen. “Gefeliciteerd samen, echt superleuk”, luidt een van de vele reacties. “Gefeliciteerd, prachtig stel. Dat zal een mooie baby worden”, schrijft iemand anders. Ook bekend Nederland laat van zich horen. “Gefeliciteerd lieverd”, reageert fotograaf en Het Perfecte Plaatje-jurylid William Rutten. Intussen wordt de post massaal geliket.

Relatie geheim gehouden

In maart 2020 maakte Robin Martens bekend de liefde te hebben gevonden bij muzikant Benjamin Bk. Dit deed de voormalig GTST-ster middels twee behoorlijk pikante kiekjes. “We zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen”, gaf de actrice destijds toe, zonder verder uit te wijden over de aanleiding(en).

Lees ook
Voormalig’GTST’-ster Robin Martens showt lichaam in bikini: ‘Lekker afgetraind!’

GTST

Robin Martens is voornamelijk bekend van haar rol als Rikki de Jong in GTST, die ze van 2010 tot 2017 vervulde. Onlangs maakte de brunette tijdelijk weer haar opwachting in de soap, vanwege het huwelijk tussen haar soapvader Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram