Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > It’s a… jarige Robin Martens onthult geslacht eerste kindje met reeks zoete foto’s

It’s a… jarige Robin Martens onthult geslacht eerste kindje met reeks zoete foto’s

It’s a… jarige Robin Martens onthult geslacht eerste kindje met reeks zoete foto’s

Vandaag is het een bijzondere dag voor Robin Martens (29) en haar geliefde Benjamin. Ze zijn allebei jarig en vieren dat op een wel héél bijzondere manier. Het stel maakt met een reeks zoete foto’s het geslacht van hun eerste kindje bekend.

Geslacht eerste kindje Robin Martens

Op de foto’s is te zien hoe de twee poseren met twee ballonnen: een roze en een blauwe. Wie door de kiekjes swipet, ziet uiteindelijk dat alleen de roze ballon nog heel is. “It’s a healthy BABY GIRL”, onthult de voormalig GTST-actrice dan ook. “Papa en mama zijn vandaag op dezelfde dag jarig en om dat te vieren onthullen we aan jullie dat we een meisje krijgen. Twintigwekenecho was erg bijzonder en de kleine beweegt lekker veel, zo gezellig in mijn buik! Kon ik maar 24/7 naar je kijken via een echo-apparaat.”

Mooiste ooit

Dat Robin in de wolken is, moge duidelijk zijn. Zo noemde ze het laatst al de “gelukkigste periode” uit haar leven. “Ik wist altijd al dat moederschap heel bijzonder zou zijn, maar het is echt nu al het mooiste in mijn leven wat ik heb mogen meemaken”, voegt ze er nu aan toe. “Het is heel leuk om te weten of het een jongetje of een meisje is, allebei was helemaal leuk geweest. We hebben mega leuke namen. Ik kan echt niet wachten!”

Liefste papa ever

Ook grijpt ze het moment aan om haar grote liefde in het zonnetje te zetten. “Van harte gefeliciteerd, liefde van mijn leven. Ik hou zo ontzettend veel van jou! Je wordt de leukste, grappigste, liefste papa ever en ik ben heel trots op je! Op naar nog meer jaren samen en nog meer baby’s. Het is echt fijn om met je te zijn, zoveel te lachen, te knuffelen en ga zooooo maar door. Forever babes!”

De tekst gaat verder onder de post.

Relatie geheim gehouden

In maart 2020 maakte Robin Martens bekend de liefde te hebben gevonden bij muzikant Benjamin Bk. Dit deed de voormalig GTST-ster middels twee behoorlijk pikante kiekjes. “We zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen”, gaf de actrice destijds toe, zonder verder uit te wijden over de aanleiding(en). In januari maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje.

Lees ook
Zwangere Robin Martens in de wolken: ‘Na ‘GTST’-mama word ik nu echte mama van een wonder’

GTST

Robin Martens is voornamelijk bekend van haar rol als Rikki de Jong in GTST, die ze van 2010 tot 2017 vervulde. Onlangs maakte de brunette tijdelijk weer haar opwachting in de soap, vanwege het huwelijk tussen haar soapvader Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram