Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zwangere Robin Martens verklapt hoeveel kinderen ze wil (en ligt duidelijk níet op één lijn met haar vriend)

Zwangere Robin Martens verklapt hoeveel kinderen ze wil (en ligt duidelijk níet op één lijn met haar vriend)

Zwangere Robin Martens verklapt hoeveel kinderen ze wil (en ligt duidelijk níet op één lijn met haar vriend)

Met een prachtige foto van haar inmiddels al flink gegroeide buik liet Robin Martens (29) vorige week weten alweer zes maanden in verwachting te zijn. Het is het eerste kindje voor de ‘GTST’-actrice, maar ze weet nu al zeker dat ze het niet bij één spruit wil houden. Ze verklapt hoeveel kinderen ze uiteindelijk hoopt te krijgen, maar met dat aantal is haar geliefde Benjamin het níet eens.

Kinderwens Robin Martens

Op Instagram brengt Robin haar groeiende buik opnieuw in beeld en deelt ze een kiekje dat op dezelfde locatie gemaakt is als de foto van een week geleden. “Hoeveel kinderen wens jij te mogen krijgen? Of heb je al?”, vraagt de actrice aan al haar volgers. Daarbij verklapt ze hoeveel kids zij zou willen. “Mijn kinderwens is drie kinderen.”

Meer dan drie

Uit de comments onder de post blijkt dat haar vriend er héél anders over denkt. Wat hem betreft, is het gezin nog niet compleet met drie kinderen. “Vijf. Graag of niet”, grapt Benjamin, waarop Robin lachend reageert. “Hahaha, doe je rustig.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Relatie geheim gehouden

In maart 2020 maakte Robin Martens bekend de liefde te hebben gevonden bij muzikant Benjamin Bk. Dit deed de voormalig GTST-ster middels twee behoorlijk pikante kiekjes. “We zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen”, gaf de actrice destijds toe, zonder verder uit te wijden over de aanleiding(en). In januari maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Twee maanden later maakte de actrice het geslacht van de baby bekend.

Lees ook
Ontkennen kan niet meer: Robin Martens toont al flink gegroeide buik op zeldzame zwangerschapsfoto

GTST

Robin Martens is voornamelijk bekend van haar rol als Rikki de Jong in GTST, die ze van 2010 tot 2017 vervulde. Een tijdje geleden maakte de brunette tijdelijk opnieuw haar opwachting in de soap, vanwege het huwelijk tussen haar soapvader Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram