Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geluk lacht Robin Martens na zware periode weer toe: ‘Ik ben megaverliefd’

Geluk lacht Robin Martens na zware periode weer toe: ‘Ik ben megaverliefd’

Geluk lacht Robin Martens na zware periode weer toe: ‘Ik ben megaverliefd’

Nadat Robin Martens (28) eind 2019 werd veroordeeld voor het mishandelen van een agent, ging de voormalig ‘GTST’-ster naar eigen zeggen door een heftige periode. Inmiddels gaat het haar weer voor de wind en schreeuwt ze het van de daken: ze is gevallen voor de charmes van muzikant Benjamin Bk, met wie de brunette inmiddels bijna zes maanden samen is.

Nieuwe liefde Robin Martens

Op Instagram maakt Robin – met een tweetal pikante kiekjes – bekend alweer bijna een halfjaar gelukkig te zijn in de liefde, maar haar relatie de afgelopen periode zoveel mogelijk geheim gehouden te hebben. “We zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen”, geeft de actrice toe, zonder verder uit te wijden over de aanleiding(en). Wel blijkt uit de hashtag die na de eerste zin volgt, dat het stel binnenkort wél uit de school klapt hierover.

Trots en verliefd

Hun gezamenlijke verjaardag is de reden om hun liefde toch wereldkundig te maken. “Ik hou van jou!”, schrijft Robin. “Ik ben megaverliefd op jou! En ik kan niet wachten om nog meer moois te beleven en te creëren samen. Ik ben trots op jou en hoe je in het leven staat. Mijn lieve knappe blije ei.”

Grote steun

De actrice laat weten dat haar vriend enorm belangrijk voor haar is geweest. “Je hebt me veel geholpen door deze periode heen en ik ben je daar echt dankbaar voor!” Volgens Robin zou ze zonder haar vriend niet zijn waar ze nu is en noemt hem haar “angel forever“.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Eerdere relaties

Robin beëindigde in april 2017 haar relatie met Kenzo Alvares, die choreograaf is bij het dansprogramma Dance Dance Dance dat Martens destijds won. Het stel was twee jaar samen. Daarna had de ex-soapie nog een relatie met atleet Ryan Clarke, maar dat bleek van korte duur.

Lees ook
Robin Martens na veroordeling: ‘Het was een hele heftige periode’

Mishandeling agent

Eind september kwam Robin in opspraak nadat de toen 27-jarige actrice een agent zou hebben beetgepakt en meerdere malen in het gezicht zou hebben geslagen. Ze zou daarbij onder invloed van alcohol zijn geweest. Op beelden die op sociale media circuleerden, was te zien dat de voormalige GTST-actrice een slaande beweging richting een agent maakte. Robin ontkende echter dat zij de agent had geslagen. Zelf beweerde ze dat ze de agent enkel zou hebben geduwd. De brunette kreeg ondanks haar beweringen een taakstraf van 45 uur voor het gebruiken van geweld tegen een politieagent tijdens een uitgaansavond.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram