Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Foutje, of toch niet? Verklapt Robin Martens hiermee de naam van eerste kindje?

Foutje, of toch niet? Verklapt Robin Martens hiermee de naam van eerste kindje?

Foutje, of toch niet? Verklapt Robin Martens hiermee de naam van eerste kindje?

Robin Martens (29) is begin augustus uitgerekend en daarom al druk bezig met geboortekaartjes uit te zoeken. De voormalig GTST-actrice roept de hulp van haar volgers in om te helpen kiezen bij het ontwerp, maar… geeft ze hierbij nou meteen de naam van haar eerste kindje weg? 

Robin Martens naam kindje

Op de kaartjes zijn namelijk drie namen te lezen: Teddy, Cleo en Bowie. Of dit slechts om een voorbeeld gaat of dat het mogelijk een van deze drie opties wordt voor hun dochtertje, wordt al snel duidelijk.

Geboortekaartjes

Robin schrijft: “Zo leuk en bijzonder om te doen dit! Het zelf maken van het geboortekaartje voor onze dochter. Maandag de proefdruk besteld en nu al binnen!” Toch maakt Martens een einde aan alle speculaties: “Nee dit zijn niet de namen van onze kleine, die verklappen we nog even niet.”

De tekst gaat verder onder de post.

GTST

De meningen van volgers over het ontwerp zijn verdeeld, maar over één ding zijn ze het wel eens. “Ik zou Teddy wel grappig vinden, heb je toch GTST beetje bij de hand!”, merkt iemand op. Ook is te lezen: “Hahaha och grappig dat op dat ene kaartje Teddy staat.” Robin kreeg namelijk in de soap een kindje met deze naam.

Hoge verwachting

De actrice wist altijd al dat ze het moederschap bijzonder zou vinden, maar het overtreft haar hoge verwachting. “Het is echt nu al het mooiste in mijn leven wat ik heb mogen meemaken,” jubelde ze eerder. “Het is heel leuk om te weten of het een jongetje of een meisje is, allebei was helemaal leuk geweest. We hebben mega leuke namen. Ik kan echt niet wachten!” Robin verwacht begin augustus een dochtertje.

Lees ook
Zomerbaby onderweg! Robin Martens deelt nieuwe buikfoto én de uitgerekende datum

Relatie

In maart 2020 maakte Robin Martens bekend de liefde te hebben gevonden bij muzikant Benjamin Bk. Dit deed de voormalig GTST-ster middels twee behoorlijk pikante kiekjes. “We zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen”, gaf de actrice destijds toe, zonder verder uit te wijden over de aanleiding(en).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram