Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Robin Martens overspoeld met complimenten door foto van ontblote babybuik: ‘Plaatje ben je!’

Robin Martens overspoeld met complimenten door foto van ontblote babybuik: ‘Plaatje ben je!’

Robin Martens overspoeld met complimenten door foto van ontblote babybuik: ‘Plaatje ben je!’

De uitgerekende datum van Robin Martens (29) komt steeds dichterbij. Ze is dan ook al druk bezig met het uitkiezen van een geboortekaartje (waarmee ze de naam van haar spruit leek te verklappen), want begin augustus is het moment al daar. Dat haar zwangerschap niet lang meer duurt, is ook duidelijk te zien aan haar buik. De brunette deelt een prachtige foto, waarna de complimenten binnenstromen.

Babybuik Robin Martens

Robin geniet met volle teugen van haar zwangerschap en vindt het dan ook maar al te leuk om grappige weetjes te delen. “Ik las dat in Nederland het afgelopen jaar 169.680 baby’s werden geboren. Dat zijn gemiddeld 465 baby’s per dag”, schrijft de actrice bij een op Instagram. “Er worden overigens per jaar meer baby-jongetjes dan baby-meisjes geboren; 86.893 jongens (51 procent) en 82.787 meisjes (49 procent). Hebben jullie jongens of meisjes?”

Prachtig zwanger

Volgers van Robin zijn niet alleen druk met het beantwoorden van haar vraag, maar vooral met het geven van complimenten. “Wow, plaatje ben je!”, luidt een van de vele reacties. “Je bent echt prachtig zwanger!”, schrijft iemand anders.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Relatie geheim gehouden

In maart 2020 maakte Robin Martens bekend de liefde te hebben gevonden bij muzikant Benjamin Bk. Dit deed de voormalig GTST-ster middels twee behoorlijk pikante kiekjes. “We zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen”, gaf de actrice destijds toe, zonder verder uit te wijden over de aanleiding(en). In januari maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Twee maanden later maakte de actrice het geslacht van de baby bekend.

Lees ook
Foutje, of toch niet? Verklapt Robin Martens hiermee de naam van eerste kindje?

Nog meer gezinsuitbreiding?

Wat Robin onlangs benadrukte, is dat ze – mocht het haar gegund zijn – het niet bij één kleintje wil houden. Als het aan de actrice ligt, krijgt ze in totaal drie kinderen. Maar daar denkt haar geliefde héél anders over.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram