Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Voormalig ‘GTST’-ster Robin Martens bevallen van eerste kindje: ‘Dit gevoel is onbeschrijflijk’

Voormalig ‘GTST’-ster Robin Martens bevallen van eerste kindje: ‘Dit gevoel is onbeschrijflijk’

Voormalig ‘GTST’-ster Robin Martens bevallen van eerste kindje: ‘Dit gevoel is onbeschrijflijk’

Robin Martens (29) is bevallen van haar eerste kindje met haar vriend Benjamin, deelt ze dolgelukkig op Instagram. Hun dochter is zondag geboren en heeft een prachtige naam gekregen met een Afrikaanse herkomst.

Makéna

Met een glimlach van oor tot oor stelt Robin haar mini me aan haar volgers voor: “Makéna. Ze is geboren op 08-08-2021 en haar naam betekent: The Happy One!”, deelt de actrice enthousiast. De naam is afkomstig uit Afrika, waar de roots van vriend Benjamin liggen, in Kameroen, om precies te zijn. De naam is overigens ook een Hawaïaanse naam, waar-ie ‘weelde’ en ‘rijkdom’ betekent. Oók mooi.

Verliefd

Bij een eerste foto van het kersverse gezin schrijft ze.”Dit gevoel is onbeschrijflijk, ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld. Jij en je vader zijn het mooiste wat me is overkomen. Lieve Makéna, je bent echt perfect en mama is zoooo verliefd op jou en papa! Je bent zo lief, ik ga je heel veel kusjes geven en de hele dag naar je kijken!”

Trotse vader

Ook Benjamin is tot over zijn oren verliefd op zijn eerste kind. “Ik denk dat ik nu pas de echte definitie van puur heb mogen ontdekken. Door jou komst zijn wij compleet! Diep respect voor mijn vrouw, die onze baby heeft gedragen en op deze wereld heeft gezet”, schrijft hij bij dezelfde foto.

Lees ook
Robin Martens deelt emotioneel bericht: ‘Ik heb gevoeld hoe waardevol het leven is’

Drie kinderen

De 29-jarige ex-soapie maakte in maart bekend dat ze in verwachting was van haar eerste kindje, waarna ze bijna dagelijks de mooiste foto’s van haar groeiende babybuik deelde. Als het aan de actrice ligt, blijft het niet bij één zwangerschap. Eerder liet ze al weten dat ze het liefst een gezin met drie kinderen wil.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress