Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ontkennen kan niet meer: Robin Martens toont al flink gegroeide buik op zeldzame zwangerschapsfoto

Ontkennen kan niet meer: Robin Martens toont al flink gegroeide buik op zeldzame zwangerschapsfoto

Ontkennen kan niet meer: Robin Martens toont al flink gegroeide buik op zeldzame zwangerschapsfoto

Robin Martens (29) geniet met volle teugen van haar zwangerschap en kan niet wachten tot ze haar eerste kindje in de armen kan houden. Onlangs verklapte de voormalig ‘GTST’-ster al het geslacht van de baby en nu brengt ze haar al flink gegroeide buik in beeld. Daarbij onthult de actrice hoelang ze inmiddels al in verwachting is.

Babybuik Robin Martens

Op een betoverende strandfoto is te zien hoe Robin haar beide handen onder haar buik houdt. “Ik ben nu zes maanden zwanger. Dat kun je ook wel zien aan het buikje”, schrijft de brunette erbij.

Zo mooi

Ondertussen stromen de reacties binnen onder de post van Robin. Het moge duidelijk zijn dat haar fans het maar al te leuk vinden om haar groeiende babybuik te zien, die de actrice maar zelden in beeld brengt. “Wauw, wat een mooie buik! En wat ben jij een mooi mens”, luidt een van de vele reacties. En: “Je zwangere buik is echt mooi.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Relatie geheim gehouden

In maart 2020 maakte Robin Martens bekend de liefde te hebben gevonden bij muzikant Benjamin Bk. Dit deed de voormalig GTST-ster middels twee behoorlijk pikante kiekjes. “We zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen”, gaf de actrice destijds toe, zonder verder uit te wijden over de aanleiding(en). In januari maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Twee maanden later maakte de actrice het geslacht van de baby bekend.

Lees ook
It’s a… jarige Robin Martens onthult geslacht eerste kindje met reeks zoete foto’s

GTST

Robin Martens is voornamelijk bekend van haar rol als Rikki de Jong in GTST, die ze van 2010 tot 2017 vervulde. Onlangs maakte de brunette tijdelijk weer haar opwachting in de soap, vanwege het huwelijk tussen haar soapvader Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram