Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rob Goossens: ‘Voice-verhaal beschadigd door beschuldiging Ellen ten Damme’

Rob Goossens: ‘Voice-verhaal beschadigd door beschuldiging Ellen ten Damme’

Rob Goossens: ‘Voice-verhaal beschadigd door beschuldiging Ellen ten Damme’

Niet iedereen is het eens over het feit dat Ellen ten Damme oud Voice-coach Ali B heeft beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Zo vertelde journalist Rob Goossens in RTLBoulevard dat de zangeres het Voice-verhaal heeft beschadigd met haar beschuldigingen. ‘Ze probeert de slachtoffers van The-Voice hiermee te steunen, maar door dit ‘vage verhaal’ komt Ali er beter uit.’

Geen goede zet

Volgens Goossens is het geen goede zet van Ten Damme geweest om op deze manier haar verhaal in de media naar buiten te brengen. ‘Ze heeft een vaag verhaal dat uiteindelijk toch tot Ali B te herleiden valt, omdat ze zijn naam ergens anders wel had genoemd. Bovendien vertelt ze niet wat er precies is gebeurd, maar geeft ze wel aanleiding aan de rapper om met een statement te komen’, aldus Goossens.

Beschadigd

Goossens denkt dat veel mensen het nu eens zullen zijn met Ali B. ‘Ellen probeert de slachtoffers van The-Voice te steunen, maar uiteindelijk komt Ali er beter uit’, vertelt hij tijdens de uitzending. Daarom vindt Goossens dat Ten Damme het Voice-verhaal heeft beschadigd.

Advocaat Ali B

De advocaat van Ali B, Bart Swier, heeft ook gereageerd op de beschuldigingen van zijn cliënt. Hij liet weten dat de rapper zich niet schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag tegenover Ellen ten Damme. Swier stelt dat Ali B door eerdere beschuldigingen dit jaar ‘publiek verdacht’ is en daardoor ook ‘kennelijk een gemakkelijk mikpunt’ is.

Onschuldige flirt

Vrijdagavond sprak Ellen ten Damme in De Geknipte Gast over ‘een zelfde ervaring’ als andere slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Ten Damme heeft in het interview geen namen genoemd, maar ze zou het over de rapper hebben gehad. Ali B heeft zaterdagmiddag in een verklaring op Instagram de ‘vage beschuldiging’ ontkent. Volgens hem was er sprake van een ‘onschuldige flirt’.

Lees ook
Ook zangeres Ellen ten Damme beschuldigt Ali B van seksueel overschrijdend gedrag

Pijnlijk verrast

‘Volgens Ali B is er niets voorgevallen tussen hem en Ellen ten Damme wat grensoverschrijdend was’, herhaalt zijn advocaat nogmaals in een verklaring, die ook laat weten dat de rapper ‘pijnlijk verrast’ is door de beschuldiging. Swier vindt dat mensen met dit soort verhalen zich niet moeten melden in een talkshow, maar juist naar justitie moeten stappen. ‘Die doen daar dan onderzoek naar’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Story | Beeld: BrunoPress