Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mol Rob Dekay kijkt positief terug op zijn WIDM-avontuur

Mol Rob Dekay kijkt positief terug op zijn WIDM-avontuur

Mol Rob Dekay kijkt positief terug op zijn WIDM-avontuur

Na een zenuwslopende finale van het 20e seizoen van Wie is de Mol? bleek Rob Dekay (33) bleek de Mol te zijn. De zanger vervulde zijn rol met verve en wist heel veel geld uit de pot te houden. De Mol blikt positief terug op het grote avontuur. Vooral zijn vriendschap met kandidaat Nathan Rutjes (36) noemt hij als een van de mooiste herinneringen. 

Een jaar geleden stapte Rob het vliegtuig in richting China voor het grootste avontuur uit zijn leven. De opnames van het programma vinden altijd een stuk eerder plaats. In zijn dagboek schrijft Rob dat het programma een diepe indruk op hem heeft gemaakt. “Het avontuur heeft van mij het uiterste gevraagd. Ik was zowel kandidaat als Mol, vriend en vijand, vertrouweling en saboteur”, schrijft Rob.

Herinneringen

De zanger laat weten dat de bijzondere herinneringen aan het programma hem het hele leven bijblijven. “Het prachtige China, de andere deelnemers, de vriendschap met Nathan, de geweldige opdrachten en de geoliede machine achter de schermen. Het zijn maar een paar dingen uit de enorme selectie herinneringen en ervaringen die me voor altijd bij zullen blijven. Ze zijn de rode draad geweest van het afgelopen jaar”, besluit hij.

Lees ook:
Dít was de enige vraag die Buddy Vedder fout had in de finale van ‘Wie is de Mol?’

De finale

De finale van Wie is de Mol? was vanwege de maatregelen rond het coronavirus zonder publiek. Mede kandidaten Miljuschka Witzenhausen en Nathan Rutjes kregen als eersten een rood scherm en waren daarmee níet de Mol, of de winnaar. Rob en Buddy kregen een groen scherm, en waren nog in de race om de Mol te zijn. Rob werd ontmaskerd als meestersaboteur. Rob liet op zijn been een blauwe taxi en ‘haha’ in het Chinees tatoeëren. “Ik zaaide al verwarring voordat we gingen draaien. Bijvoorbeeld dat het mijn droom was om Mol te zijn, zo was ik continu bezig met de overfanatieke zuigende kandidaat te zijn”, biechtte hij op.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rob Dekay (@robdekay) op 16 Mrt 2020 om 1:54 (PDT)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress