Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Roast of Gordon trekt de meeste kijkers ooit voor Comedy Central

Roast of Gordon trekt de meeste kijkers ooit voor Comedy Central

Roast of Gordon trekt de meeste kijkers ooit voor Comedy Central

Gisteravond keken bijna een half miljoen mensen naar The roast of Gordon op Comedy Central. Daarmee verdiende het programma een plaatsje in de top 25 van de best bekeken programma’s. Het gebeurde niet eerder dat Comedy Central een plek in deze lijst – die standaard wordt aangevoerd door programma’s als het Acht Uur Journaal en Goede Tijden Slechte Tijden – wist te bemachtigen.

Er werd al een paar weken uitgekeken naar het roasten van Gordon. De programmamaker, die zelf beledigingen en grove opmerkingen niet schuwt, moest aantonen of hij ook kon incasseren. Daar leek het overigens niet op tijdens de uitzending van RTL Late Night een paar dagen geleden, toen Bridget Maasland er fijntjes op wees dat Gordon wat haar betreft niet kan incasseren en weinig zelfspot heeft. Gordon ging direct volledig uit z’n dak en noemde Bridget een ‘dom wijf met een zure bek.’

Tijdens de roast zelf hield hij zich daarentegen stukken sterker. Gordon’s typerende bulderlach was niet van de lucht, terwijl hij het toch regelmatig stevig moest ontgelden – vooral Peter Pannekoek liet geen spaantje van ‘m heel.

Varkentje gaat aan het spit. Vanavond om 20:30. #GordonRoast

A video posted by Comedy Central Nederland (@comedycentralnl) on

Laat je nog wat over voor de rest, Peter Pannekoek? #GordonRoast

A photo posted by Comedy Central Nederland (@comedycentralnl) on

Bekijk hier de hele roast opnieuw.

 

 

 

Lees ook: