Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rico Verhoeven verrast met nieuwe look: is zijn vermeende nieuwe vriendin reden van make-over?

Rico Verhoeven verrast met nieuwe look: is zijn vermeende nieuwe vriendin reden van make-over?

Rico Verhoeven verrast met nieuwe look: is zijn vermeende nieuwe vriendin reden van make-over?

Rico Verhoeven (32) weet de gemoederen de afgelopen tijd flink bezig te houden met zijn liefdesleven. Na zijn breuk met Jacky Duchenne, met wie hij dertien jaar samen was, werd de kickbokser gelinkt aan meerdere bekende vrouwen. De laatste in het rijtje is influencer Naomy van Beem. Heeft Rico zich voor haar een nieuwe look laten aanmeten?

Nieuwe look Rico Verhoeven

Op Instagram heeft Rico zijn volgers verrast met een nieuw uiterlijk. De kickbokser heeft het scheerapparaat namelijk een tijdje links laten liggen en deelt nu een foto met een baard. Daarbij heeft hij een brandende vraag voor zijn volgers: moet hij zijn gezichtsbeharing eraf halen of juist laten staan?

Meningen verdeeld

Dat de meningen sterk verdeeld zijn, moge duidelijk zijn. “Haha staat je goed, houden zo”, laat iemand weten. Die fan is lang niet de enige, zo blijkt uit de reacties. “Je ziet er veel beter uit met baard”, vult een ander aan. Toch zijn er ook genoeg volgers die de nieuwe look van Rico maar niets vinden. “Je hebt een te leuk kuiltje in je kin om die te verstoppen”, jammert een fan. Anderen zeggen dat hij zijn gezichtsbeharing moet laten staan, maar wel even trimmen.

Lees ook
Is dít de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven? Management reageert na lekken intieme foto’s

Geruchten liefdesleven

Het management van Rico reageerde onlangs op alle geruchten rondom zijn vermeende nieuwe relatie. Daarvoor liet Rico zich ook zelf al uit over de roddels. “Dat ik met iemand gezien ben. Dan zegt een medium: dat is zijn nieuwe vriendin. En iedereen neemt het over. Dan vinden ze het blijkbaar niet nodig te checken. Dat vind ik jammer”, zei de kickbokser in Jinek. Zeker omdat zijn drie kinderen – die hij samen met Jacky kreeg – misschien ook het één en ander opvangen, wat dan helemaal niet waar blijkt te zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram