Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De juicy reünie-aflevering van ‘De Bachelor’: Zijn Tony en Julia nog samen?

De juicy reünie-aflevering van ‘De Bachelor’: Zijn Tony en Julia nog samen?

De juicy reünie-aflevering van ‘De Bachelor’: Zijn Tony en Julia nog samen?

Op papier was er tussen deze twee waarschijnlijk geen match geweest. Zij was namelijk niet op zoek naar een serieuze relatie én ze had ook geen kinderwens, iets wat hoog op zijn lijstje stond. Maar toch is Bachelor Tony Junior (31) als een blok gevallen voor Julia Sinning (24). Was deze prille liefde meer dan alleen een vakantie-romance? De twee doen hun verhaal in de reünie-aflevering van ‘De Bachelor’.

Pas op: spoilers!

In de war

Julia was de gelukkige die in de laatste aflevering van ‘De Bachelor’ de laatste roos van Tony overhandigd kreeg. Drie maanden zijn inmiddels verstreken en alle fans van het programma zitten dan ook maar met een grote brandende vraag: Zijn Tony en Julia nog steeds samen? Het antwoord is iets minder leuk. De twee hebben namelijk allebei bevestigd niet meer samen te zijn. “We hebben het vier, vijf weken leuk gehad”, vertelt Tony. “Daarna kwam ik op een soort punt dat ik in de war raakte. Ik merkte dat ik daardoor heel even vrij moest zijn.”

Pijn

Tony geeft in het interview aan het lastig te vinden om naast Julia te zitten en openlijk hierover te praten. “We hebben een leuke tijd gehad, maar we hebben ook gezeik gehad en dat heeft me pijn gedaan. Het was eigenlijk niet wat ik wilde, maar ik zat gewoon niet goed in mijn vel.”

Smoorverliefd

Niet alleen Tony, maar ook zijn ex-liefde Julia, die smoorverliefd was op de dj, heeft er veel moeite mee. “Het kwam voor mij een beetje als een shock”, begint ze haar verhaal. “Ik kreeg opeens een appje met: ‘Ik moet alles even laten landen en weet niet precies wat mijn gevoel is’. Ik wil hem alle tijd en ruimte geven daarin om het te laten landen. Het is ook veel wat op hem afkomt, dat begrijp ik.”

Break-up

De Bachelor heeft uiteindelijk toch besloten de relatie met Julia te verbreken. “Ik heb mijn gevoel geuit, zo simpel is het. En heb gezegd dat ik even in de war was – wat ik net ook zei. Ik had het gevoel van: moeten we dan nu een relatie hebben? Zijn we nu samen? Hebben we dan officieel verkering? Daar kreeg ik het benauwd van.”, verteld hij.

Lees ook
Heeft ‘De Bachelor’ Tony Junior een type? Dit is de look-alike van Maan

Heftige emoties

Tony vertelt in het interview dat hij achteraf misschien toch nog niet helemaal klaar was voor de liefde. Hij heeft het programma enorm onderschat, zegt hij zelf. “Ik heb me absoluut niet laten leiden door het programma, maar er komt wel gewoon heel veel bij kijken. Heftige emoties”, vertelt hij. “Alles wat hier gebeurd is met bepaalde dames, daar zit ik nog steeds mee.”

Nieuwe liefde?

Maar of Tony daar echt zo mee zit is nog maar de vraag. Tijdens de reünie aflevering doet deelneemster Maxime namelijk een nogal verassende onthulling. Ze vertelt dat ze na de opnames in Kroatië met de Bachelor heeft afgesproken en die avond ook zouden hebben gezoend. Tony doet daar een beetje ongemakkelijk over, maar ontkent het vervolgens niet als Maxime ook beweert dat er zelfs meer is gebeurd dan alleen zoenen. En dan komen ook bij Julia de tranen…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: RTLBoulevard | Beeld: BrunoPress