Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Regenachtige zomer? Netflix’ nieuwste romcom ‘Resort to love’ maakt het draaglijker

Regenachtige zomer? Netflix’ nieuwste romcom ‘Resort to love’ maakt het draaglijker

Regenachtige zomer? Netflix’ nieuwste romcom ‘Resort to love’ maakt het draaglijker

Het is hartje zomer, maar de weerberichten doen anders vermoeden. Een blik op de buienradar toont ons herfstige taferelen waar we niet écht blij van worden. Ben je het binnenzitten al zat? Netflix’ nieuwe romantische komedie Resort to Love maakt de druilerige zomerdagen een tikkeltje draaglijker.

Zomerse romantische komedie

Netflixen is meer iets wat we graag doen wanneer het vroeg donker is en het koud en guur is buiten, en niet op dagen die zomers, warm en vol gezellige avondjes op het terras zouden moeten zijn. Maar voor een zomerse liefdesfilm vol zwoele momenten en knappe gezichten? Daar maken we graag een uitzondering voor.

Lees ook:

Op het puntje van je stoel: déze loeispannende nieuwe Netflix-serie wíl je in één ruk bingen

Resort to love

Vandaag staat ‘ie op Netflix: Resort to Love. Een romantische komedie zoals het hoort, met precies alle ingrediënten om er heerlijk bij weg te zwijmelen. Het verhaal speelt zich af op een zonnig en warm oord, met zangeres Christina Milian in de hoofdrol. Ze speelt een aspirant-zangeres die een reis maakt in haar eentje. Ze is op zoek naar zichzelf, maar in werkelijkheid vindt ze haar ex-verloofde zijn nieuwe bruid en een knappe scharrel op haar reisbestemming.

Zoet kijkplezier

De film is geproduceerd door niemand minder dan zangeres Alicia Keys en belooft één uur en veertig minuten zoetsappig kijkplezier. Ideaal voor een avondje onder een deken met een kop thee en een lading chocola, dus.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Youtube | Beeld: Getty