Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Renate Gerschtanowitz sluit bijzonder hoofdstuk af: ‘Op naar nieuw avontuur’

Renate Gerschtanowitz sluit bijzonder hoofdstuk af: ‘Op naar nieuw avontuur’

Renate Gerschtanowitz sluit bijzonder hoofdstuk af: ‘Op naar nieuw avontuur’

Het klinkt misschien als een enorm cliché, maar waar blijft de tijd als je eenmaal kinderen hebt? De oudste zoon van Winston (43) en Renate Gerschtanowitz (40) heeft zijn basisschooltijd er alweer op zitten. Bij dat afgesloten hoofdstuk staat de trotse moeder stil met een bijzondere foto.

Zoon Winston en Renate Gerschtanowitz

Te zien is hoe haar zoon voor de laatste keer over het schoolplein fietst. “Laatste rondje schoolplein van de basisschool! Een hoofdstuk afgesloten en op naar nieuw avontuur”, schrijft Renate erbij op Instagram. “Kan iemand de slow motion knop indrukken? Dit gaat mij even te hard… #byebyebasisschool #grootkind.”

Herkenbaar

Het kiekje roept herkenning op bij veel volgers. “Hier hetzelfde, volgend jaar naar de middelbare. Vandaag kennismaken met de nieuwe klas en mentor #stopdetijd”, reageert iemand. Een ander merkt op: “Begrijp het volkomen. Maar troost je… straks gaat het nog harder. Maar is ook leuk… álle fases zijn mooi.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Gestopt bij ‘Shownieuws’

Ruim een jaar geleden sloot Renate zelf een hoofdstuk af in haar carrière; ze stopte vrij plotseling als presentatrice van Shownieuws. “Als je in een relatief comfortabele positie zit, ben je ook niet zo snel geneigd verder te kijken dan je neus lang is”, zei ze hierover in Flair. “Moest ik wel doorgaan? Werd ik er nog gelukkig van? Veel mensen, inclusief ikzelf, vergeten ­weleens dat ik vanaf mijn 16de al fulltime aan het werk ben. Ik ging van modellenwerk naar de televisie en heb eigenlijk nooit zo’n moment gehad waarop je gaat nadenken over wie je bent, wat je wilt en wat je leuk vindt. Dat ga ik dus nu allemaal doen. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen, blijven uitdagen. Dat is misschien een ­cliché, maar als het kan, is het goed om je horizon breed te houden.”

Lees ook
Happy new hair! Complimenten stromen binnen voor nieuwe look Renate Gerschtanowitz

Gelukkig gezin

Iets wat al jaren stabiel is in het leven van Renate, is haar relatie met Winston (43). De twee werden ooit gekoppeld door een gemeenschappelijke vriendin. Toen ze van het plan hoorde, was de blondine niet meteen enthousiast. Maar tijdens een etentje ontmoetten de twee elkaar en Renate was direct om. “We zaten die avond met elkaar aan tafel en ik was helemaal van slag. Meteen. Terwijl ik dat echt niet had verwacht. Ik dacht dit wordt een hele ongemakkelijke avond maar het werd dus bloedgezellig.” Het etentje mondde uiteindelijk uit in een langdurige relatie en in 2011 tot een huwelijk. Ze zijn de trotse ouders van Julian – die in augustus 2008 werd geboren – en Benjamin, die in juli 2010 ter wereld kwam.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Posted @withregram • @williamrutten Corona treft ons allen, het discrimineert niet… Deel 5 van mijn portret serie, de Familie Gerschtanowitz; “Business as usual is echt geen optie nu. Wij blijven ook binnen om de mensen te beschermen voor wie dit virus heel gevaarlijk kan zijn en voor alle helden in de zorg die nu al zoveel moeten geven om iedereen te helpen. Ook onze dagen zijn gevuld met de kinderen helpen met hun schoolwerk, werken op nieuwe manieren en de dag zo gezellig mogelijk te maken in deze surrealistische situatie. Wij willen iedereen die er voor zorgt dat Nederland gewoon kan functioneren uit het diepst van ons hart bedanken. Zonder jullie zou het chaos zijn! ❤ Julian, Benjamin, Renate en Winston” #corona #blijfthuisindienmogelijk #williamrutten

Een bericht gedeeld door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Altijd blij als ik al deze kamikazes weer veilig thuis heb na zo’n weekje wintersport. #vacance #hetwasweerfijn #zon

Een bericht gedeeld door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram