Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Einde van relatieproblemen? Tanja Jess en Charly Luske samen gespot bij fotoshoot

Einde van relatieproblemen? Tanja Jess en Charly Luske samen gespot bij fotoshoot

Einde van relatieproblemen? Tanja Jess en Charly Luske samen gespot bij fotoshoot

Het was een roerige tijd voor Charly Luske (43) en Tanja Jess (55). De afgelopen weken waren er namelijk geruchten dat Charly veelvuldig is vreemdgegaan. Hoewel het stel relatieproblemen heeft, waren ze woensdag wel als een gelukkig koppel samen bij een fotoschoot van Beau Monde

Relatieproblemen

Tanja Jess en Charly Luske zijn al meer dan 20 jaar bij elkaar. Roddelkanaal Roddelpraat deelde enkele weken geleden echter dat Charly Luske vreemd zou gaan. Tanja besloot vervolgens een statement te delen op Instagram. Ze gaf aan dat Charly al langere tijd problemen heeft en sommige verleidingen niet kan weerstaan. “Als je van iemand houdt, laat je diegene niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is”, zei ze toen.

Charly gaf later in een uitzending van Koffietijd aan dat het oké gaat met hem en Tanja ondanks de relatieproblemen. “Het is naar omstandigheden wel goed. Het gaat oké. Het is iets wat wij intern moeten oplossen en daar doen we ons best voor nog steeds. Het statement is dat wij er samen aan werken, intern aan werken en ik ook voor mezelf natuurlijk.”

Lees ook
Charly Luske zingt Tanja Jess toe: ‘Ik heb toch wel echt een hele toffe chick’

Fotoshoot samen

Het lijkt erop dat het nu weer wat beter gaat tussen Tanja en Charly. Gisteren werden ze namelijk gespot bij een fotoshoot voor tijdschrift Beau Monde. Charly deelde een video van die dag. In de video zien we Tanja en Charly lachend op een bank zitten. “Even een Behind the scènes , later meer…….”, schrijft de zanger erbij.

Wellicht vertellen ze in het interview met Beau Monde meer over hun relatiestatus. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charly Luske (@charlyluske)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress