Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YES: Reese Witherspoon is helemaal klaar voor ‘Legally Blonde 3’

YES: Reese Witherspoon is helemaal klaar voor ‘Legally Blonde 3’

YES: Reese Witherspoon is helemaal klaar voor ‘Legally Blonde 3’

Hoera, de populaire films van ‘Legally Blonde’ zouden binnenkort misschien weleens een trilogie kunnen worden… Reese Witherspoon gaf eerder al hoop aan Elle Woods-fans overal ter wereld maar tijdens een interview met E! duidde de actrice opnieuw op de komst van een mogelijke ‘Legally Blonde 3’.

Legally Blonde 3‘ might be happening! Tijdens een interview met E! liet Reese Witherspoon namelijk weten dat het nu hét perfecte moment is voor Elle Woods om haar grote comeback te maken. En wij zijn het daar helemaal mee eens.

‘Vrouwen hebben nood aan positivity’

‘We hebben erover nagedacht. Ik heb gewoon iemand met een fantastisch idee nodig en we doen het,’ klonk het tijdens het interview. ‘Ik ben er vast van overtuigd dat nu het juiste moment is. Vrouwen hebben op dit moment nood aan een beetje positivity.’

Het is ondertussen alweer 14 jaar geleden dat Reese voor het laatst haar beste ‘bend and snap‘-poses uit de kast haalde als Elle Woods in ‘Legally Blonde 2: Red, White and Blonde’. En wij zijn maar al te benieuwd wat er van het leventje van onze favoriete advocate gekomen is. Heeft ze ondertussen kinderen? Een eigen advocatenkantoor? Hoe dan ook, we zijn er zeker van dat het met héél véél roze zal zijn. Laat maar komen!

 

Lees ook: