Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Puur toeval of niet? Hierom is Bridget al weken niet te zien in ‘RTL Boulevard’

Puur toeval of niet? Hierom is Bridget al weken niet te zien in ‘RTL Boulevard’

Puur toeval of niet? Hierom is Bridget al weken niet te zien in ‘RTL Boulevard’

Bridget Maasland (45) heeft al twee maanden niet achter de desk van ‘RTL Boulevard’ gestaan. Is het toeval dat ze niet meer in het showbizzprogramma te zien is sinds haar breuk met André Hazes (26)?

Bridget in ‘RTL Boulevard’

De presentatrice praat normaliter honderduit over haar collega-BN’ers in het programma, maar toen ze zelf in het middelpunt van de belangstelling stond tijdens haar relatie met André werd het een beetje ongemakkelijk. Af en toe deed ze een uitspraak, maar eigenlijk liet ze liever zo min mogelijk los. Tegen het einde van de romance was Bridget helemaal niet meer te zien in RTL Boulevard.

‘Niks aan de hand’

De afwezigheid heeft volgens Bridget’s management niks te maken met de relatiebreuk. Ze doet het een tijdje rustig aan en zijn op zoek naar een datum om weer te beginnen bij het programma. “Er is niks aan de hand, door corona is de planning wat verschoven”, aldus het management. RTL bevestigt dat en vermeldt dat er ook een aantal andere vaste gasten niet te zien zijn vanwege de veiligheid en de RIVM-maatregelen rondom het coronavirus.

Stroomversnelling

Bridget en André waren drie maanden samen. In die korte tijd hebben ze het al over serieuze onderwerpen gehad, zoals het krijgen van een kind. De RTL-presentatrice denkt dat hun relatie in een stroomversnelling is geraakt doordat er zoveel aandacht was voor hun romance. “Daardoor kwam er zoveel op ons af. En hebben we misschien niet genoeg de kans gekregen om uit te vinden wat er tussen ons was.”

Lees ook
Patty Brard over breuk André Hazes en Bridget Maasland: ‘Geen verrassing’

Monique en André

Niet alleen de relatie tussen André en Bridget ging rap. Slechts een dag na de breuk met Monique Westenberg (43) – de moeder van zijn kind – werd bekend dat André en Bridget samen waren. Na drie maanden bleek de koek alweer op. André liet er wederom geen gras over groeien: nog geen twee weken later verklaarden hij en Monique elkaar weer openlijk de liefde. De twee lijken spontaan te zijn vergeten wat er is gebeurd: nog geen twee weken na hun reünie heeft André Monique’s naam in zijn hals getatoeëerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Rust, ritme, regelmaat en een goede plaat! #underpreassure @davidbowie @officialqueenmusic ??#volumeop10 #lekkerbeginvandedag

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram