Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget’s verhaal kennen we: volgens André is dít de reden van hun relatiebreuk

Bridget’s verhaal kennen we: volgens André is dít de reden van hun relatiebreuk

Bridget’s verhaal kennen we: volgens André is dít de reden van hun relatiebreuk

Je zóu denken dat er inmiddels – in ieder geval door ‘ik-ga-er-niks-meer-over-zeggen’-Bridget – genoeg gezegd is over haar relatiebreuk met André Hazes. Maar goed, de media blijft vragen en opvallend genoeg blijven zij en André geven. De zanger tot nu toe wat minder, maar die zat onlangs op de praatstoel tijdens een interview met ‘Nieuwe Revu’ en vertelt nu waar het nou precies misging.

Samen lekker wild

De relatie tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) was kort, maar krachtig. De twee hielden het net geen honderd dagen met elkaar vol en de zanger zegt nu te weten waarom. Aan Nieuwe Revu vertelt hij over de breuk: “Ik ben altijd best wel wild geweest en in de korte periode dat ik met Bridget Maasland samen was, kon dat ook heel goed.”

Bridget heeft ook een Monique nodig

Hij vervolgt: “Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik echter toch iemand als Monique nodig heb die me kan redden”. Eerder al biechtte André op dat hij dikwijls onterecht kritiek had op Monique. Dat onderschrijft hij nu. “Daarvoor dacht ik altijd dat ze aan het zeiken was.” Andre ziet in dat Bridget ook een Monique nodig heeft in haar leven. “Dat geldt voor Bridget ook. Zij is net zo wild en heeft eveneens iemand nodig die voor haar zorgt.”

Dankbaar na coronacrisis

Hoewel dit voor iedere betrokkene een pijnlijke periode was, beseft André zich nu meer dan ooit wat zijn gezin hem waard is. “Het klinkt supercliché, maar ik ben het gezinsleven zo gaan waarderen. Ik was altijd maar op de vlucht en ik wist niet eens waarvoor. Door die coronacrisis, hoe verschrikkelijk ook, ben ik ongelooflijk dankbaar voor mezelf en de mensen om me heen.”

Lees ook
Coronacrisis schudde André Hazes wakker: ‘Hoe verschrikkelijk ook, ben ik ongelooflijk dankbaar’

André’s leven op de schop

In het interview vertelt André ook hoe hij zijn levensstijl heeft aangepakt sinds de uitbraak: de drank heeft hij verruild voor gewichten en gezonde voeding. “Als ik kijk naar de andere artiesten in het vak, dan ziet niemand er echt afgetraind uit. Ik sta er tegenwoordig liever wat fitter bij.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.]

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Cause you’re my supergirl?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Bron: Story | Beeld: ANP