Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Real skin alert’: Bella Thorne deelt eerlijke selfie

‘Real skin alert’: Bella Thorne deelt eerlijke selfie

‘Real skin alert’: Bella Thorne deelt eerlijke selfie

Actrice Bella Thorne deelde op Instagram een eerlijke selfie waarop ze haar acne liet zien en openhartig vertelt hoe moeilijk ze het soms heeft met het feit dat haar huid niet ‘perfect’ is.

this weather making me all #sleepy. Who’s with me?

A photo posted by BELLA (@bellathorne) on

Bella Thorne zal binnenkort te zien zijn in de serie Famous in Love, een serie die ook wel omschreven wordt als een kruising tussen Gossip Girl en Pretty Little Liars. We can’t wait! Hoewel de Instagrampagina van de 19-jarige actrice over het algemeen vol staat met prachtige foto’s waarop ze perfect is opgemaakt, besloot de actrice nu te gaan voor een selfie waarop ze minder makeup draagt en haar acne duidelijk te zien is. Bij de foto schreef ze een duidelijke boodschap:

‘Real skin alert! Het is geen geheim dat ik last heb van acne. Soms is mijn huid goed en soms ook gewoon niet. Ik ben me daar heel erg van bewust en voel me daardoor voortdurend slecht over mezelf. MAAR ik zou me niet slecht moeten voelen. Het is normaal om acne te hebben. IEDEREEN heeft er last van! Hij komt door onze samenleving en de social media kanalen dat we het idee hebben dat we een ‘perfecte huid’ moeten hebben om sociaal geaccepteerd te worden. En ik zeg: FUCK DAT. Ik ga mijn huid laten zien zoals hij is en er trots op zijn. Wat mensen er ook van mogen zeggen.’

Wauw! Dat is nog eens eerlijk en dapper van Bella! Zou jij een selfie durven delen waarin je je grootste onzekerheid laat zien?

Lees ook:

Zien: de no-makeup selfie van Katie Holmes

Dit is misschien wel dé reden waarom jij puistjes op je rug hebt

Video: meisje knijpt puist van 6 jaar oud uit