Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gemengde reacties optreden S10: ‘Deze toffe chick staat te stralen op het Songfestival’

Gemengde reacties optreden S10: ‘Deze toffe chick staat te stralen op het Songfestival’

Gemengde reacties optreden S10: ‘Deze toffe chick staat te stralen op het Songfestival’

Gisteravond won zangeres S10 (21) een plekje in de finale van het Eurovisie Songfestival met haar nummer ‘De Diepte’. 2,2 miljoen kijkers zaten aan de buis gekluisterd om te kijken. Het was een emotioneel optreden, waardoor de reacties op haar performance wisselend zijn. Ervaringsdeskundige Duncan Laurence was zeer positief over het optreden. Ook andere kijkers lieten weten wat ze ervan vonden.

Emotioneel

Na een emotioneel optreden werd S10 als laatste finalist bekend gemaakt. Zelf reageerde ze daarop: “Dat was zenuwslopend, ik had het niet meer. Maar mijn team zei: het is 10 mei, je heet S10, mijn microfoon had nummer 10, het moest gewoon zo zijn. Wat ben ik blij dat het gelukt is.”

Aan het eind van haar performance brak de zangeres bijna, zo erg had ze zich ingeleefd in haar eigen lied. Kijkers noemden het ‘één van de beste versies die ze ooit heeft gezongen’. Dat S10 het lied met zoveel emotie wist te brengen zorgde voor veel meer positieve reacties. “Je hoeft de taal niet te begrijpen om haar woorden te voelen,” reageert een kijker op Twitter. Niet alleen Nederlandse kijkers waren lyrisch over het optreden, ook de buitenlandse pers waren enorm te spreken over de 21-jarige zangeres.

Negativiteit

Toch waren een aantal kijkers het hier niet mee eens. “Het was niet de beste performance van S10!! Ze klonk schor en onzeker.. en daarmee erg saai..” Anderen vonden het optreden onverstaanbaar.”Wat een saaiheid en het is niet te verstaan”, reageerde iemand.

Buiten dat waren de reacties voornamelijk positief en willen kijkers nogmaals benoemen dat de zangeres nog maar 21 jaar oud is en al flink wat nare dingen heeft meegemaakt in haar jonge bestaan. S10 haalde 12 punten en staat daarmee aankomende zaterdag in de finale. Zeker een prestatie dus. 

Lees ook
Ze gaat ons vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival, maar wie is zangeres S10 eigenlijk?

Twitterend Nederland gaat los

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Brunopress