Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > BN’ers adviseren Jaimie Vaes om Lil Kleine te verlaten, eerste reactie op Ibiza-rel uit kamp-Jaimie

BN’ers adviseren Jaimie Vaes om Lil Kleine te verlaten, eerste reactie op Ibiza-rel uit kamp-Jaimie

BN’ers adviseren Jaimie Vaes om Lil Kleine te verlaten, eerste reactie op Ibiza-rel uit kamp-Jaimie

Afgelopen weekend belandde Lil Kleine in een Spaanse cel na het mishandelen van zijn verloofde, Jaimie Vaes. Na twee nachtjes brommen, besloot de rapper vandaag ‘bij te komen’ in de zon op het strand, terwijl Jaimie na haar verklaring in de rechtbank maandag terugvloog naar Nederland, waar ze zich nergens laat zien of horen. Het blijft nog akelig stil rondom beide kampen. Geen statements vanuit managements, geen reacties van het koppel zelf, niets. Wel is er nu een eerste bericht van de beste vriend van Jaimie, influencer en presentator Koen Kardashian.

Mishandeling Jaimie Vaes

In de nacht van zaterdag op zondag zou Jaimie door de bekende rapper onder meer met een fles op haar hoofd geslagen zijn, waarna ze bebloed de lobby van haar hotel binnenrende en vertrok. Ze deed aangifte, waarna Lil Kleine – die zich had verstopt in het hotel – werd meegenomen door de politie. Er zijn verschillende berichten van ooggetuigen, maar het exacte verhaal dat alleen Jaimie en Kleine kunnen vertellen, blijft gissen. Toch lijkt vast te staan dat Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, Jaimie wel degelijk heeft aangevallen, iets dat volgens bronnen niet de eerste keer zou zijn.

‘Kies voor jezelf en je zoontje’

Verschillende bekende Nederlanders maken zich zorgen om Jaimie en zoontje Lío, die ten tijde van het geweld aanwezig zou zijn geweest in het hotel. Onder anderen Olcay Gulsen en Patty Brard richten zich publiekelijk tot Jaimie, die naar hun idee beter af is zonder Lil Kleine. In haar Instagram Stories schrijft Olcay aan de brunette: “Lieve Jaimie, kies voor jezelf en je zoontje. Je bent zo’n prachtige, sterke vrouw”. In een volgende story houdt ze het algemener: “Wegkijken is goedkeuren #huiselijkgeweld.’ Olcay heeft zelf ervaring met huiselijk geweld en maakte afgelopen jaar een serie over het onderwerp.

‘Hou ermee op’

Ook Patty Brard spreekt zich uit tegen de rapper: “Hou ermee op, alsjeblieft. Ik kan er niet meer tegen.” Acteur Horace Cohen vindt dat platenlabel Top Notch de samenwerking met Lil’ Kleine moet beëindigen, net als veel anderen die zich sinds maandag hebben laten horen. Het label, dat acteur en zanger Bilal Wahib eerder dit jaar direct liet vallen toen hij een grote fout beging, heeft nog niet willen reageren op alle nieuwsberichten.

Reactie beste vriend

Zojuist is er toch en eerste reactie verschenen vanuit kamp-Jaimie. Nu er van alles over haar en Jorik gezegd wordt, voelt de beste vriend van Jaimie zich genoodzaakt iets te zeggen. “Lieve allemaal, ik wil niet inhoudelijk ingaan op details van wat er speelt in het leven van mijn beste vriendinnen. Wat ik wel wil zeggen is het volgende. Het is vreselijk wat haar nu overkomt. Dat dit gebeurt, is een ding. Publiekelijk aan de schandpaal worden genageld en mensen die twijfelen over haar kunnen als moeder, is een ander ding”, begint hij. “Het is makkelijk om vanaf de buitenwereld te oordelen. Het is makkelijk om te zeggen: ga weg en kies voor jezelf. Maar niemand kent de waarheid en de pijn waar zij in zit.”

‘Alleen Jaimie kent de waarheid’

Volgens Koen doen momenteel de wildste verhalen over het koppel de ronde, “maar uiteindelijk kent alleen Jaimie de waarheid”. Koen laat weten er hoe dan ook altijd voor Jaimie te zijn en haar in elke stap die volgt zal ondersteunen.

Op vrije voeten

De van mishandeling verdachte rapper is sinds maandag weer op vrije voeten, de zaak is voorlopig geseponeerd. Behalve het slaan van zijn verloofde zou hij ook haar smartphone hebben vernield. De kleding van Jaimie was na het incident gescheurd, de hotelkamer vernield, zo bleek uit eerdere berichtgeving. Inmiddels heeft zowel Jaimie als Jorik alle beelden van en met elkaar van Instagram verwijderd.

Lees ook
Hester Zitvast over de mishandeling van Jaimie Vaes door Lil Kleine: ‘Waar eindigt zoiets? Met een lijk?’

Relatie

De twee kennen elkaar inmiddels al zo’n twaalf jaar en vormen sinds vijf jaar een stel. In 2018 ging de rapper voor Jaimie op z’n knieën, het jaar daarop werd hun zoontje Lío geboren. Hun huwelijk is vanwege het coronavirus al meer dan een jaar uitgesteld. In 2020 gingen er al eens geruchten rond over een relatiebreuk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

koen kardashian mishandeling jaimie

mishandeling jaimie

mishandeling jaimie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian)

Bron: STORY, Instagram | Beeld: BrunoPress