Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rafael van der Vaart wil trouwen met Estavana Polman: ‘Ik moet het misschien gewoon vragen, een blauwtje lopen is niet erg’

Rafael van der Vaart wil trouwen met Estavana Polman: ‘Ik moet het misschien gewoon vragen, een blauwtje lopen is niet erg’

Rafael van der Vaart wil trouwen met Estavana Polman: ‘Ik moet het misschien gewoon vragen, een blauwtje lopen is niet erg’

Rafael van der Vaart (39) en Estavana Polman (29) zijn al zes jaar samen. Hoewel de twee dolgelukkig zijn, is er geen sprake geweest van een huwelijksaanzoek. Of toch wel?

Rafael wil trouwen met Estavana

Rafaels ex-vrouw Sylvie Meis is in 2020 hertrouwd met Niclas Castello. Maar van een bruiloft tussen Rafael en Estavana lijkt geen sprake. “Haar antwoord is altijd: ‘nee, want je bent al een keer getrouwd en je trouwt maar één keer in je leven en dat heb je verpest’”, vertelt Rafael aan Shownieuws.

In principe vindt Rafael dat prima, maar misschien vraagt hij haar toch nog eens ten huwelijk. “Ik hou natuurlijk wel heel veel van haar. Ik moet er misschien maar een keer aan denken. Of gewoon vragen… een blauwtje lopen is ook niet erg toch?”, laat hij weten bij Shownieuws.

Gezinsuitbreiding

In eerste instantie grapte Estavana nog dat ze niet wilde trouwen met de oud-profvoetballer, aangezien ‘hij zijn eerste huwelijk al had verknald’. Toch vertelde ze aan Story: “Ik vind dat als je samen een kindje hebt, je eigenlijk al een soort van getrouwd bent. Door Jesslynn zijn we voor altijd met elkaar verbonden.” Rafael heeft dochter Jesslynn (4) samen met Estavana en zoon Damián (15) samen met Sylvie.

Estavana zou wel openstaan voor gezinsuitbreiding. “Ik wil heel graag nog een kindje. Niet meteen nu, dat zou niet handig zijn wat betreft mijn carrière. Maar daarna zeker wel!”, zegt ze daarover.

Lees ook
Wow: Zo ziet de zoon van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis er nu uit

Sylvie en Niclas

Rafael vertelt nog aan Shownieuws dat het contact tussen hem en Estavana, Sylvie en Niclas heel goed is. “Hele leuke vent is dat. Dat gaat allemaal hartstikke goed. Je ziet aan Damián – dat is voor mij het belangrijkste – dat die daarvan heel blij wordt.”

Over het huwelijksgeluk van Sylvie en Niclas klinken er twijfels op social media. Na een romantisch filmpje op Valentijnsdag vroegen volgers zich af wat ze wilde bewijzen. Normaal gesproken zijn Sylvie en Niclas namelijk niet heel klef. Echter is Sylvie er wanneer er dingen rondgaan over hun huwelijksproblemen snel bij om juist wél romantische foto’s van hen samen te laten zien. Dat patroon herkennen volgers van haar eerdere huwelijk met Rafael.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress