Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kandidaten Expeditie Robinson: kun jij raden wie het zijn?

Kandidaten Expeditie Robinson: kun jij raden wie het zijn?

Kandidaten Expeditie Robinson: kun jij raden wie het zijn?

Expeditie Robinson fans opgelet: het programma heeft nu zoekplaatjes van de vier nieuwe kandidaten op hun Instagram gezet. Cryptische omschrijvingen, waarin geslacht, leeftijd, televisie, belangrijke informatie én een geblurde foto te zien zijn. Kun jij de kandidaten van Expeditie Robinson raden?

Nieuw seizoen

Op 29 augustus gaat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson weer van start op RTL 4. De eerste vier kandidaten zijn al bekend. Dit zijn oud-voetballer Jan van Halst, actrice Jasmine Sendar en Stefano Keizers. Afgelopen weekend werd ook bekend dat actrice Eva van de Wijdeven meedoet aan het survivalprogramma.

Raden kandidaten Expeditie Robinson

En nu heeft Expeditie Robinson via Instagram cryptische omschrijvingen gedeeld over vier andere kandidaten. Daar is al behoorlijk wat op gereageerd. De namen van YouTuber Robbert Rodenburg, boerin Berti, rapper Frenna en Britte Lagher komen regelmatig voorbihj. Maar ook Dennis Schouten, boerin Annemiek en actrice Angela Schijf worden genoemd.

Lees ook: 
Expeditie Robinson in Kroatië heftiger dan ooit: Nauwelijks te eten en gruwelijke kou

Eva van de Wijdeven als bevestigde kandidaat

Afgelopen weekend kwam naar buiten dat actrice Eva van de Wijdeven als kandidaat meedoet aan het programma. In een interview met het AD zei ze over haar voorbereiding: “Je kan je voorbereiden wat je wil, maar het maakt geen zak uit, het lot bepaalt. Wees in het moment, laat de controle los, pas je aan, werk samen, strategieën ontstaan in het moment, kortom: dat is survivallen! Je gaat wel sporten, je maakt je fit. Ik heb wel een toffe survivalcursus gedaan!” Op zondag 29 augustus is de eerste aflevering van Expeditie Robinson te zien op RTL4. Daarna is het op donderdag én zondag te zien op de buis.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: RTL / Martijn van Gelder