Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes lijkt ruzie met dochter te bevestigen op Instagram: Roxeanne ontbreekt in belangrijke post

Rachel Hazes lijkt ruzie met dochter te bevestigen op Instagram: Roxeanne ontbreekt in belangrijke post

Rachel Hazes lijkt ruzie met dochter te bevestigen op Instagram: Roxeanne ontbreekt in belangrijke post

De band tussen Rachel Hazes (50) en haar kinderen is niet altijd even gemakkelijk geweest. Het contact met André (26) is inmiddels weer een tijdje hersteld, maar al sinds de zomer klinken er geruchten dat er onenigheid zou zijn tussen de moeder en haar dochter Roxeanne (27). Beiden houden de lippen stijf op elkaar, maar nu lijkt Rachel de ‘familieruzie 2.0’ toch te bevestigen.

Waar is Roxeanne?

In het kader van Moederdag heeft Rachel een reeks foto’s op Instagram gezet. Op de kiekjes zijn verschillende mensen te zien die stuk voor stuk enorm veel betekenen in haar leven. Als eerste in het rijtje schittert André, haar zoon met wie ze jarenlang geen contact had. Daarna volgen onder meer haar zus, haar vriend en zijn kinderen en Nino Wilkes (zoon van Rossana Kluivert). “Dank je wel dat jullie in mijn leven zijn… zoveel liefde van jullie… #dankbaar #kostbaarbezit”, schrijft Hazes erbij. Eén persoon ontbreekt op de plaatjes: dochter Roxeanne.

Niet netjes

Dat Roxeanne niet op de foto’s te zien is, is ook fans niet ontgaan. Sommigen vinden het niet netjes. “Ook al heb je onenigheid met je dochter, ik vind het dan toch een kleine moeite om er een foto van Roxeanne tussen te doen, je bent en blijft haar moeder. Al is het maar alleen om de eer aan je zelf te houden”, reageert een fan. Rachel moet niks hebben van de kritiek: “Lieve mensen, geniet van deze mooie dag en hou lekker het commentaar voor je… wordt namelijk niet om gevraagd.”

Djarno

Wanneer Djarno Hofland (27) – neef van André en Roxeanne – zich gekscherend afvraagt waarom een foto van hem ontbreekt, doet Rachel nóg een post. “Natuurlijk vergeet ik jou niet. Daarom een foto voor jou alleen”, schrijft ze bij een kiekje van haar en Djarno.

Lees ook
Rachel Hazes open over pijnlijke breuk met André: ‘Het was de genadeklap’

Bekoelde band

Rachel heeft onlangs Vinkeveen verlaten, waar ze op steenworp afstand van Roxeanne woonde. Waar de twee elkaars deuren eerst plat liepen, vertelden buurtbewoners in oktober dat Rachel al enige tijd niet meer bij Roxeanne zou zijn geweest. Toen Roxeanne naar de zogenaamde ‘bekoelde band’ met haar moeder werd gevraagd, antwoordde ze: “Nou, ik denk dat ik genoeg zeg met dat ik geen behoefte voel om daarover te praten.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dank je wel dat jullie in mijn leven zijn… Zoveel liefde van jullie… #dankbaar #kostbaarbezit ?

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Natuurlijk vergeet ik jou niet. Daarom een foto voor jou alleen ??

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram