Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes over Monique Westenberg: ‘Ga werken voor je geld!’

Rachel Hazes over Monique Westenberg: ‘Ga werken voor je geld!’

Rachel Hazes over Monique Westenberg: ‘Ga werken voor je geld!’

Rachel Hazes (51) is ex-schoondochter Monique Westenberg (43) helemaal zat, vertelt ze vandaag in weekblad Story. Rachel vertelt dat André Hazes (27) nog een halfjaar nadat hij en Monique uit elkaar gingen alles voor haar betaald heeft. 

André betaalt

Rachel vertelt: “Monique mag in de villa blijven wonen, rijdt in een auto die André betaalt. Ze krijgt naast alimentatie voor kleine Dré elke maand geld voor haarzelf. Daartoe is André helemaal niet verplicht, omdat ze niet getrouwd waren en er niets op papier staat.”

Werken voor je eigen geld

Ook vertelde Rachel Hazes dat André nog altijd alle vakanties en huishoudelijke kosten betaalt, tot aan de werkster toe. Dat laatste lijkt Rachel nog wel het meest te ergeren. “Monique mankeert niets aan haar handen. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!”

Lees ook
André Hazes haalt uit naar ex Monique: ‘Gelukkiger dan ik ooit was’

André is weer gelukkig

Rachel is nog steeds super blij dat haar zoon het ware geluk bij Sarah van Soelen vond. Ze ziet hoe gelukkig André nu is samen met zijn nieuwe liefde. “Hij is weer helemaal zoals ik en anderen hem altijd gekend hebben.” In een interview met Het Laatste Nieuws zegt André dat de relatie met Sarah een verademing voor hem is. In andere interviews heeft André al gezegd dat hij nu pas echt gelukkig is. “Ik weet niet hoe ik dit moet uitleggen, maar Sarah en ik, dat is écht geluk. Bij haar kan ik echt zijn wie ik ben.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress