Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes over ruzie met dochter Roxeanne: ‘We zien wel hoe dat verdergaat’

Rachel Hazes over ruzie met dochter Roxeanne: ‘We zien wel hoe dat verdergaat’

Rachel Hazes over ruzie met dochter Roxeanne: ‘We zien wel hoe dat verdergaat’

Rachel Hazes mag met zoon André dan weer twee handen op één buik zijn, toch is het contact met de rest van de familie een stuk minder goed. Maar dat het met schoondochter Monique Westenberg niet botert, en ze ook Roxeanne al een tijd niet spreekt, daar lijkt Rachel niet per se wakker van te liggen. 

Band met André

De lucht met zoon André is inmiddels alweer twee jaar geleden geklaard en sindsdien kunnen moeder en zoon weer door één deur. Sterker nog: de band tussen de twee is naar eigen zeggen supergoed. “Met André is het contact heel goed. Top zelfs! En dat houden we zo. Daar denkt hij precies hetzelfde over”, zo laat Rachel aan Story weten.

Geen behoefte aan contact

Dat betekent wel dat Rachel haar mening over Monique voor zich moet houden, want dat was nou juist het punt waar de twee jaren terug ruzie om kregen. Hoewel Monique uiteindelijk voor de verzoening tussen Rachel en André zorgde, is er tussen Rachel en Monique geen sprake van een goede band. “Monique zie ik ook niet. Daar heb ik geen behoefte aan.”

Lees ook
Rachel reageert op gedroomde verzoening Roxeanne en André: ‘Dit was mijn grootste wens’

Roxeanne

Maar Monique blijkt niet de enige te zijn waarmee Rachel geen contact heeft. Ook met haar eigen dochter Roxeanne is er op dit moment van alles aan de hand. De twee spreken elkaar sinds de verzoening tussen André en Rachel namelijk nauwelijks nog. Sinds een tijd zou er zelfs helemaal geen contact meer zijn. En dat terwijl de twee vroeger onafscheidelijk waren.

Kleinzoon

“Tuurlijk vind ik het jammer. Ik mis mijn kleinzoon. Ik zie hem niet en dat doet zeer”, liet ze eerder weten. Rachel wil echter niet vertellen waarom ze op dit moment in de clinch ligt met Roxeanne. Ook lijkt ze het voorlopig even te laten voor wat het is. “We zien wel hoe dat verdergaat”, aldus Rachel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress