Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes reageert op relatiebreuk met Klaas Otto: ‘Jammer dat het zo gelopen is’

Rachel Hazes reageert op relatiebreuk met Klaas Otto: ‘Jammer dat het zo gelopen is’

Rachel Hazes reageert op relatiebreuk met Klaas Otto: ‘Jammer dat het zo gelopen is’

Zaterdagavond heeft Rachel Hazes gereageerd op de relatiebreuk met Klaas Otto. Eerder die middag werd er al bekend gemaakt dat de twee na een kortstondige relatie weer uit elkaar zijn. Otto zou waarschijnlijk weer terug zijn bij zijn ex-vriendin Gracia. 

Externe factoren

Aan Shownieuws vertelt Rachel Hazes dat ze het samen met Otto ‘echt heel leuk’ heeft gehad. ‘Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan’, vertelt ze.

Terug bij ex-vriendin

Klaas Otto kennen we als de oprichter van de inmiddels verboden motorclub No Surrender. Meerdere jaren zat Otto in de gevangenis voor onder meer zware mishandeling, bedreiging, afpersing en witwassen. Op zijn Instagram account plaatste hij vrijdagavond al een foto waarop hij te zien is met zijn ex-vriendin Gracia. Hazes laat weten geen wrok te koesteren. ‘Jammer dat het zo gelopen is. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk toe in de toekomst’, vertelt ze.

Lees ook
Moeder Rachel onthult: dit is de reden dat André Hazes er anders uitziet

Orde van de dag

Hazes koestert de ‘fijne tijd’ wel die ze samen met Otto, zijn kinderen en hun moeder heeft gehad. Volgens haar rest er nu alleen nog ‘een nachtje onrustig slapen en weer over gaan tot de orde van de dag. Daar is mijn leven te leuk en mooi voor. Met de lieve en leuke mensen om mij heen waar ik heel veel gezelligheid mee heb.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress