Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes reageert voor het eerst op verloving André en Monique: ‘Ik heb het via via gehoord’

Rachel Hazes reageert voor het eerst op verloving André en Monique: ‘Ik heb het via via gehoord’

Rachel Hazes reageert voor het eerst op verloving André en Monique: ‘Ik heb het via via gehoord’

Na meerdere hints over een mogelijk huwelijksaanzoek, was het moment afgelopen weekend eindelijk daar: André Hazes (26) ging op zijn knieën voor Monique Westenberg (42). De blondine kon duidelijk haar geluk niet op en deelde vrijwel meteen een video van het romantische tafereel dat de zanger op poten had gezet. Maar wat vindt Rachel (50) eigenlijk van het feit dat haar zoon in het huwelijksbootje stapt met de vrouw die hen onbedoeld uit elkaar dreef? Voor het eerst laat ze van zich horen en doet ze eveneens een boekje open over haar band met dochter Roxeanne (27).

Rachel Hazes viert kerst zónder kinderen

Rachel Hazes vertelt in de nieuwe editie van Story dat ze de feestdagen dit jaar doorbrengt in Barcelona, zónder haar kinderen. “Ik geloof niet dat die behoefte er van die kant is”, biecht ze op in het entertainmentblad. “En van mijn kant ook niet, eerlijk gezegd. Maar dat ligt niet aan mijn relatie met André hoor. Die is geweldig en dat zal ook zo blijven.”

Verloving André en Monique

Maar hoe ‘geweldig’ die band ook is, moeder Rachel wist niets af van André’s verloving met Monique. “Ik heb het via via gehoord en niet van Dré zelf”, zo vertelt ze aan Story. “Maar zijn geluk is mijn geluk.”

Beschadigde band met Roxeanne

Waar André en Roxeanne een tijdje geleden de strijdbijl hebben begraven en hun contact beter lijkt dan ooit tevoren, is de band tussen Rachel en haar dochter nog altijd niet hersteld. “Het allerergste is dat ik niet weet waarom ik discussie heb met haar. Daarop wil ze me gewoon geen antwoord geven”, vertelt de weduwe van André Hazes Senior. “Het gaat ook niet meer goed komen tussen ons. Nou ja, het zal niet meer worden zoals het was. Natuurlijk blijft ze mijn dochter en als ze me morgen belt met een probleem, dan los ik het op. Maar er is te veel gebeurd waardoor ik zeer teleurgesteld ben.”

Fender

Wat haar vooral raakt, is dat ze haar kleinzoon hierdoor niet ziet opgroeien. “Ik heb nog steeds veel hartenpijn omdat ik Roxeanne’s zoontje Fender niet meer zie”, aldus Rachel in hetzelfde interview. “Wekelijks was hij drie dagen bij mij, nu zie ik hem helemaal niet meer. En om niets hè? Als ik nou dronken op de bank had gelegen als Rox thuiskwam of ik had haar op een andere manier laten vallen. Maar ik weet überhaupt niet waarom ze zo tegen me doet. Ik heb er tien appjes aan gewijd, maar geen antwoord gekregen.”

Lees ook
Verloving André en Monique gaat Bridget niet in ‘koude kleren’ zitten: Hazes’ ex slaat terug met naaktfoto

Veelbewogen jaar

André en Monique zijn verloofd na een veelbewogen jaar achter de rug te hebben. In november 2019 ging het stel uit elkaar en werd een paar dagen later bekend dat de zanger een setje vormde met niemand minder dan Bridget Maasland (46). Maar de relatie met de presentatrice was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hadden gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Dat gebeurde vlak na de terugkeer van een vakantie op Curaçao (waar André ook enkele dagen doorbracht met zijn ex Monique en hun zoontje). Tijdens de Curaçao-vakantie ontstonden er al geruchten dat André en Monique het weer stukken beter ‘met elkaar konden vinden’. Uiteindelijk maakte André eind februari via Instagram bekend dat hij weer samen was met Monique, met wie hij in 2016 een zoon kreeg.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram