Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ook Rachel Hazes reageert op breuk van zoon André en ‘gehekelde’ ex-schoondochter Monique

Ook Rachel Hazes reageert op breuk van zoon André en ‘gehekelde’ ex-schoondochter Monique

Ook Rachel Hazes reageert op breuk van zoon André en ‘gehekelde’ ex-schoondochter Monique

Het is geen geheim dat Rachel Hazes (50) niet goed door één deur kon met haar voormalig schoondochter. André’s relatie met Monique was zelfs de reden dat moeder en zoon jarenlang geen contact hadden. Of ze blij is met de vanmorgen bevestigde breuk tussen André (27) en Monique (43), zegt ze natuurlijk niet, maar de net 51 jaar geworden Rachel kan het niet laten te reageren op de commotie.

Weinig sympathie voor Monique

Heel veel laat ze niet los over de breuk tussen haar zoon en Monique. Wel lijkt duidelijk Monique op weinig sympathie kan rekenen. “Uiteraard sta ik te allen tijde achter mijn kinderen”, reageert Rachel bij RTL Boulevard. “In voor- en tegenspoed en in goede en slechte tijden. Het geluk van mijn kinderen gaat boven alles.”

Weg bij gezin

Story onthulde vandaag dat André een Monique hun verloving hebben afgeblazen, waarna het stel de breuk niet lang daarna bevestigde aan Privé. Beiden gaven via hun management een verklaring over de breuk. Daarbij hield Monique het kort, door enkel aan te geven dat “André ervoor gekozen heeft bij zijn gezin weg te gaan”. Op Instagram deelde ze tevens een veelzeggende foto.

‘Betere vader’

Ook André kwam met een verklaring. Volgens de zanger hadden hij en Monique andere verwachtingen over hoe ze hun beide levens wilden inrichten. “Ik heb de afgelopen periode hard gewerkt om een betere versie van mezelf te worden en heb daarbij veel geleerd en ben als mens gegroeid”, liet André het ANP weten.  “We hebben een hele hoop meegemaakt de afgelopen jaren en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn.” De zanger geeft verder geen commentaar.

Schone schijn

Monique en hun zoontje, Dré (4), zullen naar verwachting in de gezinsvilla blijven wonen. André is daar inmiddels al vertrokken, weet Story. Opvallend genoeg leek André tot op het laatste moment de schijn op te willen houden: gisteren deelde hij nog een video in Instagram Stories waarin te zien hoe ‘hun’ badkamer een make-over krijgt.

Lees ook
Ook André Hazes doet uitspraken na verbroken verloving: ‘Het bleek toch niet te werken’

Turbulente relatie

In december deed André Monique nog een groots aanzoek, waarop ze volmondig ‘ja’ zei. Daags na het aanzoek werden de eerste schetsen van Monique’s couture-bruidsjurk al gedeeld en ook de bruiloftsplannen waren al in kannen en kruikenIn februari 2020 kwam het stel weer samen nadat André Monique drie maanden eerder verliet voor presentatrice Bridget Maasland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress