Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes open over pijnlijke breuk met André: ‘Het was de genadeklap’

Rachel Hazes open over pijnlijke breuk met André: ‘Het was de genadeklap’

Rachel Hazes open over pijnlijke breuk met André: ‘Het was de genadeklap’

In het nieuwe SBS 6-programma ‘Hoge Bomen’ heeft Rachel Hazes (50) openhartig verteld over de drie jaar dat ze geen contact had met haar zoon André (26). Het was deze breuk met de zanger die de brunette te veel werd. Ze kreeg een zware burn-out en deed naar eigen zeggen heel gekke dingen.

Genadeklap

In het programma vertelt ze aan presentator Jeroen van der Boom: “De breuk met Dré was de genadeklap, als je drie jaar je kind niet ziet. Ik hoop dit nooit meer met mijn een van mijn kinderen mee te maken. Ik trek dat niet. Ik wil met iedereen ruzie maken maar niet met mijn kinderen.”

Koek en ei

Voor die moeilijke tijd waren de twee altijd beste maatjes geweest. “Ik heb geen ruzie gemaakt. Ik heb geprobeerd mijn kind te beschermen voor iets”, legt Rachel uit aan Jeroen, doelend op de relatie die André met Monique Westenberg (43) kreeg. “Maar ik wilde hem niet beschermen voor haar. Monique is een hartstikke goede vrouw, maar ik gunde hem zijn mooie jaren. Ik vond hem te jong. De wereld lag aan zijn voeten en Dré is nooit thuis. Ik vond het zonde dat hij meteen in een relatie stapte én een kind nam. Maar het is niet aan mij. Er wordt niet om mijn mening gevraagd.”

Spijt

Rachel zegt spijt te hebben van haar reactie op die relatie. Achteraf vindt ze dat ze te snel en ongevraagd haar mening heeft gegeven. “Ik zou het ook nooit meer doen. Al heeft hij er nu één van tachtig, heeft ze drie gebitten in, zeg ik nog dat ik haar leuk vind”, aldus de moeder van Dré lachend.

Bijgelegd

De twee kunnen inmiddels gelukkig weer door één deur. Dat bleek ook uit de videoboodschap die Dré voor zijn moeder had ingesproken. “Ik ben blij dat je er weer bent. Op de manier waarop ik je ken, zoals jij jij bent. Ik ben trots op je. Hoe je je overal als een leeuw doorheen hebt gevochten. Met veel tegenslagen, ongelukken, ellende en verdriet. Maar we hadden altijd elkaar.”

Lees ook
Wat is er aan de hand tussen Rachel en haar dochter? Roxeanne doet opmerkelijke uitspraken

Emoties

De emoties lopen meerdere keren hoog op in het interview zo barst Rachel in huilen uit als ze wordt toegezongen door Jeroen van der Boom. Het nummer van de zanger gaat over haar overleden man André.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress