Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes opgenomen op psychiatrische afdeling ziekenhuis

Rachel Hazes opgenomen op psychiatrische afdeling ziekenhuis

Rachel Hazes opgenomen op psychiatrische afdeling ziekenhuis

Het is Rachel Hazes allemaal te veel geworden. De moeder van Roxeanne en André heeft ‘professionele hulp gezocht om haar geestelijk bij te staan’. 

Lees ook: Dit Topshop-shirt gaat viral om bizarre reden

Moeilijke maanden
De weduwe van André Hazes heeft het moeilijk. Zo moeilijk, dat ze hulp heeft gezocht. ‘Rachel heeft veel meegemaakt in haar leven en dat alles bij elkaar opgeteld, is haar de laatste maanden steeds zwaarder gaan vallen,’ laat haar management weten via een verklaring.

Fijne omgeving
Roxeanne is trots op haar moeder dat ze deze beslissing heeft genomen. ‘Ik ben ontzettend trots op mijn moeder dat zij deze stap genomen heeft. Ik zou het zeer op prijs stellen als hier respectvol mee omgegaan wordt zodat zij in alle rust kan werken aan haar herstel,’ meldt Roxeanne. ‘Wij zijn heel blij dat we voor Rachel een fijne omgeving hebben kunnen vinden waar ze in alle rust met de juiste begeleiding kan werken aan haar genezing,’ voegt het productiebedrijf Melvin Produkties daaraan toe.

Geen contact
Rachel heeft al een paar jaar geen contact met haar zoon André. Haar kleinzoon heeft ze dan ook nog niet gezien. Of haar relatie met zoon en kleinkind de reden van haar opname is, is nog niet bekend.

Beeld: Peter Smulders