Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel sneert naar Monique: ‘Zal nooit vergeten wat ze deed toen ik in inrichting werd opgenomen’

Rachel sneert naar Monique: ‘Zal nooit vergeten wat ze deed toen ik in inrichting werd opgenomen’

Rachel sneert naar Monique: ‘Zal nooit vergeten wat ze deed toen ik in inrichting werd opgenomen’

Vorige week shockeerde André Hazes en Monique Westenberg het land door na amper drie maanden hun verloving af te blazen, waarna ze hun breuk al moddergooiend steeds meer vorm gaven in de media. Na het barsten van de bom, was Rachel de eerste (na Sarah van Soelen natuurlijk #foto) aan wie André een bezoek bracht.

‘Geperst in rol die hem niet past’

In Story lucht Rachel deze week haar hart over het ‘onvoorziene’ einde van de verloving van haar zoon. “Met tegenzin moet ik bekennen dat ik altijd heb geweten dat het een dag was die komen ging. André is nog een jonge hond, die moet kunnen rondrennen. Als ik zie hoe opgelucht en blij hij is, er is een last van zijn schouders gevallen. De last van in een rol geperst worden die hem niet past.”

‘Ze zit niet goed in elkaar’

Dat Rachel geen goede verstandhouding had met schoondochter Monique, betekent niet dat ze nu in haar vuistje lacht. “Zoiets is voor niemand leuk. Daarbij is ze de moeder van mijn kleinzoon. Het is echter geen geheim dat het me ergert dat ze door zoveel mensen als een soort Moeder Teresa wordt gezien. Maar ik zal nooit vergeten dat ik op 11 april 2017 opgenomen werd in een psychiatrische inrichting, en Monique op exact dat moment een bericht postte waarin stond dat karma zijn werk had gedaan. Dan zit je niet goed in elkaar, hoor”, aldus Rachel.

Stiekem contact gehouden

“Gelukkig hebben André en ik al die tijd contact gehouden, al moest dat stiekem. Monique mocht dat niet te weten komen. Dus als André had opgetreden, hadden wij urenlange gesprekken, tot diep in de nacht. Het was zijn enige mogelijkheid om zijn verhaal te doen bij mij”, onthult Rachel verder.

Lees ook
Fotobewijs: André liet na zijn aanzoek nog een speciale verlovingstattoo zetten voor Monique

‘Monique níet de reden van hereniging’

Dat Monique haar en André ooit weer samen heeft gebracht, klopt ook niet. Rachel: “Ik woonde in die tijd bij mijn zus Els, en daar had ik allang contact met André. Na ons gezamenlijke eerste diner kreeg Monique ineens alle eer daarvoor. Ik heb dat maar zo gelaten, al zat het dus echt anders in elkaar.” De weduwe van de in 2004 overleden volkszanger André Hazes zegt als laatste dat haar hart voor haar zoon altijd is blijven kloppen. “En dat geldt ook voor Roxeanne, ook al hebben we geen contact. Wat er ook gebeurt, ik blijf altijd haar moeder.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders