Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes scheelde zelf 19 jaar met geliefde, maar: ‘Ik had moeite met leeftijdsverschil André en Monique’

Rachel Hazes scheelde zelf 19 jaar met geliefde, maar: ‘Ik had moeite met leeftijdsverschil André en Monique’

Rachel Hazes scheelde zelf 19 jaar met geliefde, maar: ‘Ik had moeite met leeftijdsverschil André en Monique’

Dat Rachel Hazes (51) nooit groots fan is geweest van Monique Westenberg (43), is geen geheim. Hun slechte band heeft er zelfs voor gezorgd dat André (27) en zijn moeder jarenlang geen contact hadden. Een van de redenen dat Rachel niet achter de relatie van haar zoon en voormalige schoondochter stond? Het leeftijdsverschil tussen de twee.

Rachel over breuk André en Monique

Vlak nadat de breuk tussen André en Monique bevestigd was, reageerde Rachel in de media op het showbizzdrama. Veel woorden maakte ze er niet aan vuil, maar wél liet ze doorschemeren dat Monique op weinig sympathie kon rekenen. Nu doet de weduwe van André Hazes sr. opnieuw een boekje open over de relatie tussen Westenberg en haar zoon.

Moeite met leeftijdsverschil

Dat André Monique een mooie vrouw vond, begreep Rachel wel. “Maar ik had gewoon moeite met: mijn zoon is twintig en zij is 37”, vertelt ze aan RTL Boulevard. Haar leeftijdsverschil met de volkszanger haalt ze daarbij ook aan. “Natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. Maar juist daarom kan ik goed uitleggen hoe ik het zie.”

André en Sarah

Gelukkig voor Rachel is André nu met iemand met wie hij een kleiner leeftijdsverschil heeft: de 25-jarige Sarah van Soelen. Haar naam liet de zanger vlak na zijn breuk met Monique al vallen. Hij zei veel steun bij haar te vinden en een relatie ‘in de toekomst’ niet uit sluiten. Die toekomst blijkt inmiddels al aangebroken te zijn, want vorige week gaf hij in Beau toe ‘echt gek’ te zijn op de influencer.  Twee dagen daarna leek Sarah hun kersverse relatie te bevestigen met een veelzeggende post op Instagram en afgelopen weekend verschenen ze voor het eerst samen op Instagram.

Lees ook
Sarah van Soelen vóór haar ingrepen: zó zag de vriendin van André Hazes er tot een paar jaar geleden uit

Leuk meisje

Rachel is heel blij met haar nieuwe schoondochter; ze vindt het een onwijs leuk meisje. Of Rachel zelf ook weer open staat voor de liefde? “Het voelt nog steeds gek dat als ik de hele dag met André ben bezig geweest, om dan met een andere man naar bed te gaan. Dat voelt toch nog een beetje als verraad.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Weekend Online, Story.nl | Beeld: Peter Smulders