Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes geeft update over zoon André: ‘Het is heerlijk om die twee zo vrolijk te zien’

Rachel Hazes geeft update over zoon André: ‘Het is heerlijk om die twee zo vrolijk te zien’

Rachel Hazes geeft update over zoon André: ‘Het is heerlijk om die twee zo vrolijk te zien’

Rachel Hazes schuift niet onder stoelen of banken dat ze dol is op zoon André en dat ze altijd voor hem klaar zal staan. Hij heeft zelfs enkele maanden met haar gewoond het afgelopen jaar. Rachel geeft in de podcast van de Meilandjes een update over André en zijn neef Djarno, die zijn steun en toeverlaat is. 

Zoon André

Rachel Hazes was de afgelopen week te gast bij de podcast Wat Goéééd van Martien en Erica Meiland. Daar vertelt ze meer over zoon André en hun neef Djarno. Djarno heeft André veel gesteund in deze moeilijke periode.

De twee neefjes zijn beste vrienden en steunen elkaar door dik en dun. “Het zijn twee broertjes. Die zijn met elkaar opgegroeid en bij elkaar gaan wonen. Djarno is natuurlijk op een gegeven moment voor André gaan werken als tourmanager. Die weten alles van elkaar.”

Lees ook
André Hazes en Monique Westenberg gespot op een bijzondere Thaise plek

Vakantie

Rachel ging laatst met de twee op vakantie. “We zijn nu even een week met elkaar allemaal naar Spanje geweest en als ik dan zie hoe die twee… Het is zo onschuldig en een beetje baldadig, maar het is wel heerlijk om die twee zo vrolijk te zien. Daar kan ik ontzettend om lachen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress