Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gaat nieuw boek Rachel over drama met Monique? ‘Het wordt oprecht, met veel ups en downs’

Gaat nieuw boek Rachel over drama met Monique? ‘Het wordt oprecht, met veel ups en downs’

Gaat nieuw boek Rachel over drama met Monique? ‘Het wordt oprecht, met veel ups en downs’

Rachel Hazes (50) is afgelopen week verhuisd naar Spanje. Na een roerige periode in Nederland trekt ze zich in Barcelona terug om daar bij te komen zonder de paparazzi hijgend in haar nek. Verder gaat ze er in alle rust werken aan haar tweede boek, dat volgens kenners een hoop familiedrama bloot zal leggen…

Verhuisd naar Barcelona

Naar verluidt zullen Rachel’s onthullingen veel stof doen opwaaien. “De verrassing was groot toen Rachel op Instagram aangaf naar Barcelona te zijn verhuisd. Waar Rachels kinderen Roxeanne (27) en André (26) hun jarenlange ruzie onlangs bijlegden en daarvan op social media iedereen op de hoogte stelden, vertrok de weduwe van zanger André Hazes senior in alle stilte naar Spanje”, schrijft entertainmentblad Story. Of het een definitief vertrek uit Nederland is? Story vroeg het Rachel deze week zelf.

‘Veel ups en downs’

“Iedereen denkt nu dat ik definitief in Spanje woon maar dat is niet zo”, vertelt ze. “Ik heb hier mijn intrek genomen, omdat ik hier in alle rust aan mijn tweede boek kan werken.” In Rachel’s eerste boek, Typisch André, schreef ze over haar huwelijk met de in 2004 overleden volkszanger. In haar nieuwe boek Als je alles weet zal Rachel de periode ná zijn dood beschrijven. “En daarin is veel gebeurd”, zegt Rachel. “Het wordt een oprecht boek met veel ups en downs. Ik denk dat de mensen mij na het lezen van het boek beter gaan begrijpen.”

Donkere periodes

Over de precieze inhoud wil Rachel nog weinig kwijt, maar volgens Story valt te verwachten dat ze dieper zal ingaan op haar moeizame verhouding met schoondochter Monique Westenberg en de breuk met dochter Roxeanne. Ook komt mogelijk de rel tussen Rachel en haar voormalige vriendin en zakenpartner Marieke van Beek aan bod, evenals haar mentale inzinking en de vermeende zelfmoordpoging die ze in 2017 zou hebben ondernomen. De slechte relatie met haar vader Jan van Galen – met wie ze ruzie kreeg omdat hij zei een boek te willen schrijven met alle Hazes-geheimen – zal ongetwijfeld ook een plekje krijgen in het verhaal.

Lees ook
André laat zich uit over ruzie tussen Rachel en Roxeanne: ‘Zij zijn nog een tandje erger met elkaar’

Zorgt broek voor meer respect, of definitieve breuk?

“Er zijn binnen de kring rond haar zoon André en dochter Roxeanne wel zorgen over de gevolgen van Rachels boek binnen de familie Hazes. Hun onderlinge relatie is al bijzonder broos”, stelt Story, dat denkt dat het delen van alle gevoelens en ‘echte’ verhalen de situatie juist zou kunnen verergeren. Wanneer Rachel’s boek in de winkels ligt, is nog niet bekend. Eerst nog even flink doorpennen onder de Spaanse zon.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zoè’s eerste zwemles ?❤️

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even de rust opzoeken om te werken aan mijn nieuwe boek. #alsjeallesweet

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

Bron: Story | Beeld: BrunoPress