Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes openhartig over bijzondere band met oudste zoon Rossana Kluivert

Rachel Hazes openhartig over bijzondere band met oudste zoon Rossana Kluivert

Rachel Hazes openhartig over bijzondere band met oudste zoon Rossana Kluivert

Rachel Hazes kennen we natuurlijk als moeder van André en Roxeanne, maar ook met de oudste zoon van goede vriendin Rossana Kluivert heeft ze een bijzondere band. Op Instagram laat ze met een openhartig bericht weten hoe trots ze is op Nino Wilkes, die haar op zijn beurt liefkozend bonusmoeder noemt. 

Boek over opa Faas Wilkes

Nino brengt binnenkort een boek uit over zijn opa, Faas Wilkes. Aan de hand van vele gesprekken ontstaat een beeld van deze grote maar bijna vergeten voetballer. Wilkes was een van de beste Nederlandse voetballers ooit, die Nederland als voetballand op de wereldkaart zette. Deze tweebenige dribbelkoning was de eerste stervoetballer die internationaal furore maakte bij onder meer Valencia en Internazionale, waar hij tot op de dag van vandaag voortleeft als “Il Tulipano’ – de tulp.

Persoonlijke en bijzondere verhalen

In Nederland werd hij door Johan Cruijff geroemd als idool, maar toch weten we hier nog maar weinig van hem. In dit boek gaat zijn kleinzoon op zoek naar de persoonlijke en bijzondere verhalen uit het leven van zijn opa. En daar is bonusmoeder Rachel maar wat trots op.

Lees ook
Rachel Hazes open over donkere periode én zelfmoordgedachten: ‘Ik was moegestreden’

Ziel en zaligheid

“Je bent relatief nog best jong, maar ik geniet bijna dagelijks van je gedrevenheid!”, jubelt ze op social media. “Hoe dapper ben je om een boek voor en over je opa te maken!” Rachel heeft bijna dagelijks contact met Nino en weet hoe hard hij aan het boek gewerkt heeft. “Heel jouw ziel en zaligheid zit in het boek. Hoop oprecht dat heel veel mensen ervan gaan genieten en ze jouw opa nog beter gaan leren kennen!”, aldus Rachel.

Ook op Nino’s Instagram is te zien dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden. Zo deelt hij regelmatig foto’s van hem en Rachel.

View this post on Instagram

Altijd feest! ❤️

A post shared by Nino Wilkes (@nino_wilkes) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Instagram, Brunopress