Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prinses Mabel met vermeende nieuwe relatie gespot in Urk

Prinses Mabel met vermeende nieuwe relatie gespot in Urk

Prinses Mabel met vermeende nieuwe relatie gespot in Urk

Prinses Mabel is recentelijk van haar thuisbasis in Londen naar Nederland gekomen. De weduwe van prins Friso bracht een bezoekje aan Urk en ze was niet alleen. 

Dineren

Het is voor iedereen een raadsel, het liefdesleven van prinses Mabel. Maar daar lijkt nu verandering in te komen. De rijke weduwe arriveerde namelijk samen met haar eigen jacht én een onbekende man in Nederland. Ze zette voet aan wal in het eigenwijze vissersdorp Urk. Bronnen spotten de prinses in de jachthaven van Urk samen met een ‘Engelssprekende vijftiger’.

Het stel ging dineren bij restaurant De Boet. Het personeel was bekend met de komst van bijzondere gasten. Ze wisten echter niet dat het om prinses Mabel ging. “Zo gaat dat altijd. De man met wie ze was, werd voorgesteld als haar vriend en hij en Mabel zaten ook meerdere malen hand in hand. Ze spraken Engels met elkaar,” vertelt een van de bronnen.

Lees ook
Tien jaar geleden overleed prins Friso: hoe is het nu met zijn vrouw Mabel?

Vijftigjarige Engelsman

Het restaurantpersoneel weet nog maar al te goed hoe de vermeende nieuwe liefde van de prinses eruit ziet. “Het gaat om een man van rond de vijftig met zwart haar en een licht getinte huid.” We weten natuurlijk nog niks zeker, maar het feit dat Mabel samen met deze man komt dineren in een Nederlands restaurant zegt wel iets. Wie weet is de prinses weer gelukkig in de liefde!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Beaumonde | Beeld: Brunopress