Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Uitdagende’ foto prinses Alexia gaat de wereld over: ‘Een tikkeltje rebels’

‘Uitdagende’ foto prinses Alexia gaat de wereld over: ‘Een tikkeltje rebels’

‘Uitdagende’ foto prinses Alexia gaat de wereld over: ‘Een tikkeltje rebels’

De buitenlandse media zijn dol op onze Nederlandse prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. Eerder waren onder andere onze oosterburen al lyrisch over de verschijning van Amalia. Nu zijn het de looks van de vijftienjarige prinses Alexia die de wereld over vliegen.

Prinses Alexia

Zo prijkt de middelste dochter van Willem-Alexander en Máxima nu op de cover van het Argentijnse magazine Hola! Argentina. Het betreft niet een foto van dit jaar, maar eentje van de koninklijke fotosessie van vorig jaar.

De tekst gaat verder onder de foto.

Rebels meisje

Het blad toont niet alleen de veelbesproken modellenposes van Alexia, ook wordt haar social media gebruik onder de loep genomen. In het artikel spreekt men over een prachtige prinses die een tikkeltje rebels is. Eerder gingen er al filmpjes van Alexia rond waarop ze aan het dansen was met haar vriendinnen op TikTok. Kortom, een prinses om in de gaten te houden. Over TikTok, Alexia playbackte en danste mee op Flo Milli’s In The Party, muziek dat behoorlijk grove teksten bevat. Een video die niet afkomstig was van haar account, maar ze deed wel mee.

Lees ook
Dit zijn de leukste kiekjes van de traditionele fotosessie van de Oranjes

Zelf leren

Een fout die ze als tiener kan maken, zei Máxima tijdens de jaarlijkse fotosessie. Tijdens het fotomoment afgelopen vrijdag liet moeder Máxima zich al uit over haar middelste dochter. “Je kan als ouders twintig keer zeggen wat gedaan moet worden. Maar ja, dan zijn ze allemaal met elkaar en de vriendinnen en dan gaat het toch wel mis”, zei ze over het uitgelekte filmpje. “Ze moeten de dingen ook zelf leren. Het gaat wel eens mis en daar heb je dan van geleerd.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress