Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prins Harry komt niet meer naar Amsterdam

Prins Harry komt niet meer naar Amsterdam

Prins Harry komt niet meer naar Amsterdam

Donderdag 9 mei is prins Harry te gast in Den Haag. De dag ervoor zou hij eigenlijk in Amsterdam doorbrengen, maar het Britse Buckingham Palace heeft laten weten dat het tripje naar onze hoofdstad helaas niet doorgaat.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle hebben (eíndelijk!) een eigen Instagram-account

Zijn bezoek aan Den Haag de dag erna gaat dus wel gewoon door.

Tekort aan pers

The Telegraph wist te melden dan het bezoek aan Amsterdam zou zijn afgezegd omdat de royals kampen met logistieke problemen voor de pers. Omdat Prins Charles samen met Camilla een bezoek aan Duitsland brengt zou er te weinig pers zijn om verslag te doen van de verschillende evenementen van de familie.

Den Haag

Donderdag 9 mei gaat Prins Harry voor de Invictus Games plaats naar Den Haag. Dit is een internationaal sportevenement voor militairen die fysiek of mentaal gewond zijn. Prins Harry is bedenker en beschermheer van de games. Zelf is de hertog een Afghanistan-veteraan.

Geboorte

Meghan Markle, de vrouw van prins Harry, kan elk moment kan bevallen (of is misschien zelfs al bevallen), maar dat zou er dus niks mee te maken hebben. Het stel liet eerder weten dat ze het – tegen de traditie in – niet meteen zullen bekendmaken als de royal baby geboren is. Ze willen dit liever eerst met hun naasten vieren voordat ze het met de media delen.

Bron: Margriet | Beeld: ANP