Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: prins Harry toert rond met James Corden en vertelt openhartig over gezinsleven

Zien: prins Harry toert rond met James Corden en vertelt openhartig over gezinsleven

Zien: prins Harry toert rond met James Corden en vertelt openhartig over gezinsleven

Gisteren was het zo ver; het langverwachte interview van talkshowhost James Corden met prins Harry (36) werd uitgezonden. Met een hop-on hop-off dubbeldekker reed het duo door Harry’s nieuwe woonplaats Los Angeles. Het werd natuurlijk lachen, gieren, brullen met een Brits accent, maar Harry vertelde ook bijzonder openhartig over zijn gezinsleven en de breuk met de Britse royals.

‘Giftige situatie’

“Het was meer een stap terug, dan een vertrek”, legt Harry uit aan zijn goede vriend James Corden. Een weloverwogen besluit, niet alleen omdat hij zijn vrouw Meghan en zoontje Archie wilde beschermen tegen de vele media-aandacht, maar ook omdat hij zelf last had van de Britse paparazzi. De situatie was ‘giftig’, vertelt Harry. “Het was een erg heftige situatie, zoals veel mensen hebben gezien. We weten allemaal hoe de Britse pers kan zijn en het was funest voor mijn mentale gezondheid.”

Rustiger aan?

De prins trok de situatie niet meer en verhuisde vorig jaar met zijn gezin naar Amerika. “Ik deed wat elke echtgenoot en vader zou doen, ik haalde mijn gezin er weg.”’ Hoewel vorige week bekend werd dat de stap terug van de hertog en hertogin van Sussex definitief is en de prins zijn eretitels is kwijtgeraakt, is hij niet van plan het rustig aan te doen. “Ik zal altijd een bijdrage blijven leveren. Mijn leven staat in het teken van de openbare dienst, dus waar ter wereld ik ook ben, dat blijft hetzelfde.”

Wafelmaker

Tijdens het interview vertelt Harry allerlei leuke details over zijn gezinsleven met Meghan en Archie. Het eerste woordje van Archie bijvoorbeeld: ‘krokodil’! (Drie lettergrepen, hoe dan?) Ook vertelt Harry dat hij nog regelmatig zoomt met zijn opa en oma; je weet wel, the Queen. En nog een leuk weetje: koningin Elizabeth stuurde afgelopen jaar een wafelmaker als kerstcadeau naar Archie op. Dat bleek een groot succes, Archie vraagt nu elke ochtend om een wafel!

Bekijk het hele interview hier:

Lees ook
Nú al volop speculaties: ‘zó gaat het tweede kindje van Harry en Meghan heten’

Harry bij Oprah

Ook volgende week is Harry te zien op de Amerikaanse televisie. Op zondag 7 maart wordt een gesprek uitgezonden dat de Sussexes hebben gehad met goede vriendin Oprah Winfrey.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Story | Beeld: Brunopress