Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prins Bernhard heeft spijt en wil Joshua Nolet zijn excuses aanbieden

Prins Bernhard heeft spijt en wil Joshua Nolet zijn excuses aanbieden

Prins Bernhard heeft spijt en wil Joshua Nolet zijn excuses aanbieden

Prins Bernhard ziet in dat het niet handig doch charmant was om te vragen of Chef’s Special misschien voor niks wilde optreden tijdens de Formule1 in Zandvoort. Frontman Joshua Nolet wijdde er gisteren een verbolgen Insta-video aan. Hij krijg veel bijval. Volgens Humberto Tan heeft de prins spijt van zijn verzoek. 

Voor niks optreden

Even resumé: prins Bernhard had de band Chef’s Special een brief gestuurd met de vraag of ze willen optreden tijdens de Dutch Grand Prix. Dat schoot zanger Joshua Nolet in het verkeerde keelgat. Zijn band mag al maanden niet optreden. Festivals mogen nog steeds niet doorgaan en vanuit de politiek ontbreekt nog steeds een reactie op de demonstratie ‘Unmute us’ die afgelopen week plaatsvond. Dat uitgerekend de organisatie van de Formule1 – een evenement dat ondanks duizenden bezoekers wél gewoon door mag gaan – vragen of de band voor niks wil optreden, was dus op z’n zachtst gezegd niet erg chic.

Excuses

Humberto Tan vertelde donderdagavond in zijn talkshow dat hij heeft gebeld met de prins. Volgens Tan vindt de prins dat de brief ‘nooit verstuurd had mogen worden’. De presentator geeft aan dat de prins graag persoonlijk zijn excuses aan Joshua en zijn bandleden wil aanbieden. Daar voelt Joshua weinig voor. De zanger noemt de prins een ‘vehikel’ en is vooral boos op de politiek die de festivalsector links laat liggen. ‘Al twee jaar lang zitten wij als het braafste jongetje van de klas toe te kijken. We mogen niet spelen.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress