Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > PLL-actrice Sasha Pieterse zet bodyshamers op hun plaats

PLL-actrice Sasha Pieterse zet bodyshamers op hun plaats

PLL-actrice Sasha Pieterse zet bodyshamers op hun plaats

Sasha Pieterse kennen we allemaal als Alison uit ‘Pretty Little Liars’. De actrice krijgt de laatste tijd erg veel commentaar op haar lichaam omdat ze enkele kilo’s is bijgekomen. Nu heeft de blondine een brief geschreven aan al haar bodyshamersen die deelt ze op haar Instagramaccount.

Onderzoeken
Vorig jaar heeft Sasha bekendgemaakt dat ze kampt met hormoonstoornissen. Hierdoor is haar lichaam op korte tijd erg veranderd en is ze enkele kilo’s aangekomen. Sasha Pieterse is nog maar 20 jaar en had in verleden al vaker last van gewichtsschommelingen. Ze besloot om zich te laten onderzoeken en heeft zo ontdekt dat ze problemen heeft met haar hormoonspiegel.

Genoeg is genoeg
De actrice staat continu in de spotlight en ook door haar rol in ‘Pretty Little Liars’ worden de veranderingen aan haar lichaam nog extra in de verf gezet. Gemene opmerkingen, zeker op sociale media, zijn voor Sasha dus niet vreemd. Het was pas toen mensen vroegen of ze zwanger was dat ze besloot dat ze er genoeg van had.

Gezondheid voorop
De ‘Pretty Little Liars’-actrice is blij met haar lichaam, maar dat wil niet zeggen dat ze stopt met aan zichzelf te werken. Er is altijd ruimte voor verbetering, maar ze accepteert zichzelf en haar lichaam. Ze weet wat ze in de toekomst wil bereiken en zal dit ook op een gezonde manier doen.

Bekijk hieronder de Instagramfoto die de actrice deelde.

View this post on Instagram

?

A post shared by Sasha Pieterse Sheaffer (@sashapieterse) on

Bron: Flair.be

Tekst: Sandie Stroobants

Lees ook: