Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Pizza en Wiet: Miley Cyrus organiseerde verrassingsfeestje voor Liam Hemsworth

Pizza en Wiet: Miley Cyrus organiseerde verrassingsfeestje voor Liam Hemsworth

Pizza en Wiet: Miley Cyrus organiseerde verrassingsfeestje voor Liam Hemsworth

Dat Miley Cyrus haar brave Hannah Montana-imago al lang ontgroeid is, is al lang duidelijk, maar de zangeres ging dit weekend nog een stapje verder. Speciaal voor de verjaardagen van haar vriendje Liam Hemsworth en haar zus Noah Cyrus organiseerde ze een verrassingsfeestje met een wel heel speciaal thema, namelijk Pizza & Wiet.

Miley Cyrus weet hoe ze moet feesten en dat werd afgelopen vrijdag weer maar eens duidelijk. De 24-jarige zangeres organiseerde een verrassingsfeestje in Malibu voor vriendje Liam Hemsworth en zus Noah Cyrus en had echt werkelijk alles uit de kast getrokken. “Er was letterlijk een complete bar met schalen vol joints, chocolade en tasjes met marihuana voor de gasten om mee te nemen”, zei een bron tegen Us Weekly. De goodybags werden speciaal door rapper Snoop Dogg opgestuurd, die dan ook uitgebreid bedankt werd op sociale media.

Pizza

En omdat je van wiet nu eenmaal veel honger krijgt, had Miley natuurlijk ook gezorgd voor enkele versnaperingen. Of zoals zij het zou omschrijven: een pizza van 1 bij 1 meter. De vrouw van Chris Hemsworth – en bijgevolg Miley’s schoonzus- Elsa Pataky deelde een foto van het enorme exemplaar op Instagram met het onderschrift ‘We zullen zeker niet verhongeren‘. Miley was ervan overtuigd dat ze het ‘beste feestje ooit’ had georganiseerd en poseerde dan ook gretig op de foto. Zo koos ze zelf voor een speciale outfit – wat hadden we nu verwacht – die bestond uit luttele gouden kettingen en een slinger van $100-briefjes.

Liam vierde vrijdag zijn 27e verjaardag, Noah Cyrus werd op 8 januari 17 jaar.

#BestPartyEver #NWL #Noah #Wayne #Liam

Een foto die is geplaatst door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

The end.

Een foto die is geplaatst door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

We won’t be hungry!!!/ no nos quedaremos con hambre!! Bro!! @cristianprieto.filmmaker #rapparty #happybirthday #bestpartyever

Een foto die is geplaatst door Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) op