Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mama Middleton onthult: Kate wordt weer tante, Pippa verwacht tweede kindje

Mama Middleton onthult: Kate wordt weer tante, Pippa verwacht tweede kindje

Mama Middleton onthult: Kate wordt weer tante, Pippa verwacht tweede kindje

Pippa Middleton, de zus van Catherine, en haar man James Matthews zijn in verwachting van hun tweede kindje. Dat heeft haar moeder Carole bevestigd aan verschillende Britse media.

Nieuw kleinkind

In december gingen er al wat geruchten rond over de zwangerschap van Pippa, maar donderdag bevestigde Carole het nieuws pas. De 37-jarige Pippa en Matthews hebben samen al de tweejarige Arthur. “Ik hoop dat ik mijn familie dit jaar vaker kan zien dan vorig jaar, inclusief mijn nieuwe kleinkind”, zei Carole Middleton tegen het tijdschrift Good Housekeeping.

Tóch de ware

Pippa en James trouwden in 2017. De multimiljonair vroeg Middleton in de zomer van 2016 ten huwelijk. In 2012 had het koppel kortstondig een relatie, waarna de zus van Kate drie jaar een relatie had met bankier Nico Jackson. Nadat deze relatie eind 2015 ten einde kwam, werden Middleton en Matthews weer steeds vaker samen gezien. Op 16 oktober 2018 beviel Pippa – net als zus Kate in St Mary’s Hospital in Londen – van hun eerste kindje, zoontje Arthur Michael William Matthews.

Vernoemd naar dierbaren

Die rij namen doet niet onder voor die van de gemiddelde royal. Het ventje, inmiddels twee jaar oud, is onder meer vernoemd naar de vader van Pippa en de jongere broer van James, die beiden Michael heten. James’ broertje kwam in 1999 om het leven tijdens het beklimmen van de Mount Everest.

Lees ook
Pippa Middleton 11 weken na bevalling weer loeistrak in bikini

Strak in bikini

Na haar bevalling werd Pippa in no time weer strak in bikini gespot. Elf weken na de geboorte van Arthur vierde Pippa met haar gezin vakantie (oh, the good ‘ol days) op het luxe eiland St. Barths. Op het strand maakte ze indruk met haar prachtige bikini body. In een interview onthulde ze het geheim van haar goede figuur.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress